Lidia Buble, fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau. Cum au fost surprinși cei doi, la restaurant

Publicat pe .

Lidia Buble, care este extrem de reținută în ceea ce privește viața ei amoroasă, a fost surprinsă recent, de paparazzi Mediaflux.ro, în compania afaceristului Horațiu Nicolau, din nou. Cei doi au luat masa împreună într-un restaurant de lux din Capitală, iar asta a alimentat iar speculațiile cu privire la relația dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Știrea că Lidia Buble și Horațiu Nicolau, fostul patron de la Telesport, formează un cuplu, a ținut multă vreme prima pagină la finele anului trecut, cu atât mai mult cu cât artista se despărțise recent de Harlys Becera. La vremea respectivă, Lidia a fost însă destul de evazivă atunci când a fost întrebată despre viața ei amoroasă. Iată însă că, după ce a fost surprinsă, anul trecut, alături de omul de afaceri la mai multe restaurante din Nordul Bucureștiului, iar mai apoi într-un club, Lidia Buble a ieșit din nou cu Horațiu Nicolau.

lidia-buble-1024×1024-1lidia-buble-1024×1024-1
lidia-buble-4-1024×525-1lidia-buble-4-1024×525-1

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși împreună la restaurant

Întrebată, la finele anului trecut, în emisiunea lui Teo Trandafir, despre cât de adevărate sunt speculațiile referitoare la o posibilă legătură între ea și omul de afaceri, răspunsurile artistei au fost destul de evazive, dar a mărturisit că în viața ei există dragoste, fără să facă însă vreo precizare. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate, a lui Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, dar nu a confirmat că ar avea vreo relație. Apoi a început să posteze poze cu actorul cubanez Harlys Becerra, confirmând astfel relația. Mai mult, actorul cubanez a și venit în România, pentru a-i conoaște familia artistei. Iată însă că anul s-a sfârșit altfel pentru ea…

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație: „Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram: „Am șters tot pentru că…”

Citește și: Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie: „Încă din primele zile…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Tudor, fiul lui Răzvan Simion, la 13 ani. Îi seamănă mult tatălui său

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au stârnit un val de reacții în spațiul public, după ce, în decurs de câteva zile, au fost fotografiați de două ori împreună. Ipostazele ce-i au ca protagoniști i-au făcut pe fani să-și ridice semne de întrebare. Mulți dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva între ei doi este sau nu o relație de iubire, chiar dacă îi despart nu mai puțin de 30 de ani…

Racent, când apele păreau să se fi liniștit, iată că Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună, și de data aceasta tot într-un restaurant de lux, unde au luat masa împreună, notează Mediaflux.ro. Relaxați, cei doi au petrecut ceva timp în restaurant. Ulterior, au plecat pe drumuri separate, însă la ceva timp au fost surprinși intrând împreună în garajul unui imobil, mai notează sursa citată.

S-au întâlnit de mai multe ori

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au surprinși pentru prima dată împreună de către paparazzi. La vremea respectivă, Fanatik.ro a prezentat și un filmuleț în acest sens, în care s-ar fi văzut tot ce s-ar fi petrecut între ei. La un moment dat, pentru că afaceristul ar fi fost prea „ancorat’ în conversațiile cu cei din jur, Lidia i-ar fi pus mâna pe spate, în semn de afecțiune.

Atunci când i-ar fi simțit mâna Lidiei Buble, deși și-ar fi continuat discuția cu prietenul lui, Horațiu Nicolau i-ar fi răspuns în aceeași manieră artistei. Acesta ar fi mângâiat-o la rândul lui pe spate, iar apoi ar fi ținut-o de mână preț de câteva secunde bune.

În plus, noaptea ar fi decurs în continuare în aceeași notă. Potrivit sursei menționate anterior, Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-ar fi sorbit din priviri, și-ar fi zâmbit și și-ar fi șoptit lucruri la ureche.

Mediaflux scria, la momentul respectiv, că la începutul lunii decembrie Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-ar fi întâlnit într-un separeu de la etajului unui restaurant select din Primăverii. După ce ar fi luat o cină romantică, afaceristul ar fi plătit nota la parter, iar ea l-ar fi așteptat. Ba mai mult, deși ar fi venit separat acolo, ar fi plecat împreună. Ipostazele cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau relatate mai sus ar fi fost surprinse de către paparazzi. După acel episod, la doar patru zile distanță, artista și fostul patron de la Telesport și-ar fi dat întâlnire în același restaurant din București, în timpul zilei. Bărbatul ar fi sorbit-o din priviri pe cântăreață la ieșirea din local, până ce a urcat în mașină.

Până acum însă, Lidia Buble nu a confirmat că între ea și Horațiu Nicolau ar exista vreo legătură romantică.

Foto: Instagram, Mediaflux.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton