Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce late nume sunt vehiculate

Publicat pe

Ioana Filimon și Lidia Buble vor participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine în grila de programe a postului Pro TV. Primele nume au fost anunțate deja și ar fi vorba de Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Totuși, Theo Rose ar fi fost scoasă din proiect, iar în locul ei vine o altă vedetă. Iată cine este pe listă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut un singur sezon pe Pro TV, în perioada februarie-martie 2015 și în total s-au difuzat 21 de ediţii. La vremea respectivă, proiectul a fost prezentat de Cabral şi Mihai Bobonete, iar filmările au avut loc în Africa de Sud.

Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Ce late nume sunt vehiculateLidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Ce late nume sunt vehiculate

Se pare că emisiunea revine în grila de programe a postului Pro TV, iar primele nume au fost deja anunțate. Deși în prima fază se aflase că Theo Rose va participa la noul sezon, acum vedeta ar fi fost scoasă din proiect, iar în locul ei merge o altă vedetă. Iată ce personalități sunt pe listă!

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii: „Eu nu-ți aduc liniște'

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață’

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe

Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

În primă instanță, se aflase că Alexandra Ungureanu și Theo Rose vor pleca la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Însă, cum artista face parte acum din juriul de la Vocea României, nu mai poate pleca. Astfel, deja au fost anunțate alte două nume de pe listă, Ioana Filimon și Lidia Buble.

Potrivit Fanatik, show-ul va fi filmat în Republica Dominicană, țară care a găzduit timp de 5 luni dificila competiție Survivor România! Plecarea spre filmări a început deja și fanii abia așteaptă momentul difuzării noului sezon.

Cu toate acestea, Alexandra Ungureanu nici nu a afirmat, dar nici nu a infirmat informația. „Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg cu Theo Rose', a confirmat Alexandra Ungureanu cu jumătate de gură participarea la „Sunt celebru…', în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate anterior.

Cătălin Moroșanu a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cătălin Moroșanu a încasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului, iar 10.000 de euro au intrat în conturile sportivului că onorariu de participare.

„Fiecare vedetă care a mers în junglă și-a luat banii pe care i-a negociat la începutul concursului. Banii primiți i-am folosit pentru familia mea. Sunt câștigați de mine. A fost o experiență interesantă, dar sunt niște chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul că nu ne ajungea mâncarea. Frate…muream de foame acolo! Din cauza asta apăreau divergente.

Mai aveam discuții că nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toți că ste o joacă, dar, la scurt timp, nu a mai fost așa. Chiar dacă sunt luptător mi-a fost mai greu pentru că eu am o alimentație specială, spunea atunci fostul sportiv.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter