Lidia Buble s-a fotografiat în toaleta unui centru Spa. Fanii aproape că nu au recunoscut-o

Publicat pe

Lidia Buble și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care apare în costum de baie, într-o toaletă. Artista a slăbit atât de mult, încât fanii aproape că nu au recunoscut-o.

Lidia Buble s-a fotografiat în toaleta unui centru Spa. Fanii aproape că nu au recunoscut-oLidia Buble s-a fotografiat în toaleta unui centru Spa. Fanii aproape că nu au recunoscut-o

În ultima ei fotografie publicată pe contul său de Instagram, Lidia Buble s-a pozat într-un costum de baie. Iubita Iubita lui Răzvan Simion se afla în toaleta unui centru Spa și s-a fotografiat în oglindă, iar fanii au observat imediat că a slăbit și au felicitat-o pentru cum arată acum.

Lidia Buble, în lupta cu depresia

Lidia Buble a povestit în urmă cu ceva timp despre depresia prin care a trecut. Artista a dezvăluit de la ce a pornit totul și ce a deranjat-o la oamenii din jurul ei.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?' Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez', a povestit Lidia la emisiunea De vorbă cu Ana'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter