What's Up, operat de urgență. Primele declarații făcute de artist. „Viața mă pune la colț”

Publicat pe

What’s Up are probleme mari din cauza herniei de disc, astfel că, medicii au decis că trebuie operat de urgență. Interpretul a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate.

What's Up, operat de urgență. Primele declarații făcute de artist. „Viața mă pune la colț'What's Up, operat de urgență. Primele declarații făcute de artist. „Viața mă pune la colț'

Anul nu a început prea bine pentru What’s Up. Artistul are nevoie de operație din cauza dublei hernii de disc.

„Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze”, a spus artistul potrivit Spynews.

„O să revin despre tot ce s-a întâmplat în perioada aia, în februarie, probabil de ziua mea. Îmi pare rău pentru felul în care am reacționat și că m-am certat cu iubita tare, dar toate lucrurile au degenerat. Vreau să explic lucrurile acestea și o voi face. Cred că toată lumea știe că îmi iubesc țara, semenii și o iubesc pe iubita mea. Au fost lucruri care nu s-au înțeles, noi mergem înainte”, a mai spus What’s Up pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter