Lili Sandu, internată de urgență la spital cu fiul ei de patru luni: "Am trăit o traumă!"

Publicat pe

Lili Sandu a trecut prin clipe groaznice zilele trecute, când a ajuns de urgență la spital cu fiul ei de patru luni. Micuțul Thomas Jay s-a simțit foarte rău și în cele din urmă a fost internat împreună cu mama lui, care mărturisește acum că situația aceasta a traumatizat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a explicat, de pe patul de spital, ce s-a întâmplat cu micuțul Thomas Jay și cum se simte acum bebelușul de patru luni.

Lili Sandu, internată de urgență la spital cu fiul ei de patru luni: "Am trăit o traumă!"Lili Sandu, internată de urgență la spital cu fiul ei de patru luni: "Am trăit o traumă!"

Lili Sandu spune că băiețelul a făcut febră 40.4 și frisoane și a fost nevoită să îl aducă sub supravegherea medicilor. După analize amănunțite, s-a dovedit a fi vorba despre o infecție urinară, pe care cei doi părinți nu și-o pot explica.

„Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă.', a spus Lili Sandu pe Instagram.

Citește și:

Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer: „Am apelat la ajutor specializat!”

Ionuț Ungureanu, fost concurent la Mireasa, dezvăluiri șocante: „Fetele mă plăteau ca să mă întâlnesc cu ele”

Dinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte

Din fericire, starea copilului s-a îmbunătățit, febra a scăzut și Lili poate răsufla ușurată că momentul critic a trecut.

„Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constata că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba.', a mai spus Lili Sandu.

Se pare că ar fi vorba despre o boala a copilăriei: Roseola infantum care debutează cu creșterea ccelerată a temperaturii, urmând ca în câteva zile să apară pe piele și erupția speficică.

Nu există un tratament anume pentru Roseola infantum. Boala se vindecă de la sine, de cele mai multe ori, fără complicații. Copilului i se administrează multe lichide pentru prevenirea deshidratării, se lasă îmbrăcat mai subțire pentru a evita supraîncălzirea și se administrează medicamente pentru scăderea febrei, așa cum au fost ele recomandate de către medic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter