În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor: „Am făcut pasul acesta numai după ce...” / EXCLUSIV

Publicat pe

În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. A copilărit în Franța, a dat licența în limba cehă (100 de pagini), nu poate sta locului (după cum spune chiar ea), vrea să se îngrașe câteva kilograme, prezintă „Focus la Prima TV și s-a sfătuit cu fiica ei, atunci când a luat decizia de a divorța. Ea este Livia Graur. Una dintre cele mai discrete prezentatoare TV din România. Anul acesta a însemnat o schimbare majoră, pentru ea, în urma separării de cel care i-a fost partener încă din vremea liceului, prilej pentru a afla cât mai multe despre… viața de după divorț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bună, Livia! Ce faci? Știm că ai trecut printr-o perioadă plină de schimbări, în ultima vreme… Cum e viața ta,acum? Și, mai ales, cum ești tu?

Bună! Sunt bine, chiar foarte bine aș putea spune. E adevărat, anul meu nu a început tocmai așa cum mi-aș fi dorit, însă lucrurile s-au mai așezat între timp și pot spune că, în momentul de față, sunt bine. Sunt alături de oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, la rândul lor. Viața mea e una liniștită, plină de armonie și de momente frumoase.

În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor: „Am făcut pasul acesta numai după ce...' / EXCLUSIVÎn ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor: „Am făcut pasul acesta numai după ce...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, după divorț:„Unele lucruri se întâmplă, pur și simplu'

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații:”Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici” la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:”Noroc că nu are…”

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte, acum 10 zile:”M-au băgat direct în operație ca să mă salveze”/ Ce a pățit și cum se simte acum

În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț

Nu cred că e ușor să treci printr-un divorț, mai ales după o relație de 20 de ani, cum a fost în cazul tău… Nu ai vorbit prea mult despre acest subiect, până acum… Înțeleg că ați semnat actele la începutul anului, cum ești acum? Te-ai împăcat cu ideea, te-ai obișnuit?

Într-adevăr, am semnat actele în primele luni ale anului, după ce am cântărit foarte bine în ce direcție îmi doresc să merg de acum încolo. Am făcut pasul acesta numai după ce am fost împăcată cu mine în primul rând și după ce mi-am dat seama de ceea ce voiam eu, de fapt, să fac. Au fost ani frumoși, dar se întâmplă și astfel de situații, iar drumurile se despart, inevitabil.

Uite, citeam un interviu cu tine din februarie 2021 și spuneai că pandemia nu a dăunat vieții de cuplu, ba dimpotrivă, că v-ați bucurat de timpul acordat familiei. Totuși, mai puțin de un an, mai târziu, ați divorțat. Cred că decizia nu a venit, totuși, de pe o zi pe alta… Ne poți spune ce s-a întâmplat?

Eu am fost mereu un om foarte asumat. Iar la momentul respectiv, pentru mine, lucrurile erau exact așa cum le-am prezentat. Pandemia a fost o piatră de încercare pentru foarte mulți. Ne-a arătat ce înseamnă frica, disperarea de a nu ști cu ce ne confruntăm, ne-a învățat să trăim cu totul altfel față de cum o făceam înainte și să apreciem mai mult unele lucruri. Eu, una, am învățat foarte multe în acei doi ani în care viețile noastre s-au schimbat radical.

Cum i-ați explicat fetiței că vă separați? Ea cum s-a comportat, a acceptat cu ușurință? A pus întrebări incomode?

Renata este un copil foarte inteligent și care a dat dovadă de foarte multă maturitate. Nicio decizie pe care am luat-o în ultimele luni, dar absolut niciuna (fie că vorbim despre acest subiect sau despre orice altceva), nu a fost luată fără să mă consult cu ea. Renata este mai întâi de toate prietena mea și vreau să cred că și eu sunt prietena ei, așa că știe că putem discuta absolut orice, pentru ca soluțiile pe care le adoptăm să fie dintre cele mai bune. Am încercat și încerc să o cresc la fel cum și mama m-a crescut pe mine, pentru că mama este prietena mea mai întâi de toate, și încerc să-i insuflu și ei aceste trăiri.

Ce au decis în privința custodiei fiicei lor

Sunteți genul de părinți care se înțeleg mai bine după divorț? În ce relații ești acum cu soțul tău?

Orice s-ar fi întâmplat între mine și fostul meu soț, Renata este fiica amândurora. Așa că, pentru ea, trebuie să existe o relație civilizată, așa cum se practică în lumea civilizată. Orice are legătură cu Renata este subiect comun și este tratat ca atare.

Tu ai custodia fetiței? Există înțelegere între voi în ceea ce privește acest aspect?

Custodia este comună, cu domiciliul la mine. Asta înseamnă că sunt zile în care fostul soț o vizitează, dar o ia și în anumite weekenduri sau în vacanțe. A fost o înțelegere de comun acord.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter