Livian de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noua iubită! Cum s-au fotografiat în Mykonos

Publicat pe

Livian de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde și a postat primele imagini cu noua sa iubită! Cei doi se află într-o vacanță luxoasă în Mykonos, una dintre cele mai căutate insule din Grecia, iar câștigătorul competiției de la Kanal D le arată tuturor cum o răsfață pe noua lui parteneră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Livian de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața, a uitat-o pe Bianca Comănici și deja s-a afișat cu noua sa iubită! Fiul lui Nelson Mondialul este împreună cu o șatenă superbă originară din Cluj-Napoca, iar cei doi au postat deja primele fotografii din vacanță. Livian și Alexandra, iubita lui, se află pe insula Mykonos din Grecia, iar pe rețelele de socializare a comentat și câștigătorul Puterea Dragostei, care i-a transmis iubitei sale: „Mr. And Mrs.' – Domnul și Domnișoara, semn că se află într-un stadiu avansat al relației.

Citește și: Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe tatăl lui! „Justiția trebuie să se ocupe'

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian: „El era un bărbat singur”

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat: „Am fost mințită un an de zile'

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei, noul concurent de la Survivor? Cum s-a dat de gol fiul lui Nelson Mondialu

Nu se știe încă de cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, cert este că tânărul își dorea să renunțe la viața de burlac pe care a dobândit-o în urma despărțirii de Florentina Neagu. Dacă până acum Livian își petrecea timpul cu animăluțele sale de companie: un papagal și o veveriță, iată că soarele a strălucit pe strada lui și acum are o iubită superbă.

Livian de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noua iubită! Cum s-au fotografiat în MykonosLivian de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noua iubită! Cum s-au fotografiat în Mykonos

Cine este Alexandra Dumitru, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei

Dacă v-am ținut în suspans până acum, trebuie să vă transmitem că Livian se iubește cu Alexandra Dumitru, iar noua lui iubită este nu doar frumoasă, ci și deșteaptă! Tânăra are puțin peste 20 de ani, locuiește în Cluj-Napoca și a studiat la FSEGA- Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Babeș-Bolyiai, una dintre cele mai prestigioase instituții din Cluj.

Acum, Alexandra Dumitru, iubita lui Livian, și partenerul său, se află într-o vacanță de vis în Grecia, pe insula Mykonos, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din această vară. Pare că acesta este primul sejur pe care cei doi îl petrec împreună.

Bianca Comănici a pierdut procesul cu Livian și Nelson Mondialul

Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian, a decis în urmă cu doar câteva luni să îl dea în judecată pe fostul său iubit. Tânăra și-a anunțat fanii că a pierdut procesul, deși susține că a fost denigrată și atacată în repetate rânduri și de Livian și de tatăl bărbatului. Mai mult decât atât, tânăra este nevoită să plătească 4.800 de lei cheltuieli de judecată, după ce instanța nu i-a oferit câștig de cauză.

„Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare…Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și… E perfect normal. Se acceptă', a transmis Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.

Sursa FOTO:

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter