Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Când au avut loc filmările

Publicat pe

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Livian și Bianca Comănici vor apărea împreună la TV, în ipostaze tandre, deși nu mai sunt împreună. Filmările au avut loc în urmă cu un an, pe vremea când cele două vedete încă mai erau într-o relație și aveau planuri mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Roata Norocului, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D, a fost filmată vara trecută, perioadă în care relația dintre Livian și Bianca de abia începuse și părea să fie pentru totdeauna.

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Când au avut loc filmărileLivian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Când au avut loc filmările

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Când pot fi văzuți la TV

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Atunci Livian și Bianca Comănici doar ce se întorseseră din Turcia și erau fericiți așa cum se poate observa și în imaginile din galerie. Emisiunea va putea fi văzută de telespectatori, duminică, 5 septembrie.

Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. La fel ca în anii anteriori, emisiunea pune la bătaie multe premii: de la electronice, electrocasnice, vacanţe, premii în bani şi până la marele premiu – o maşină.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: ‘N-am dat dovadă de inimă rece’

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi…’

De ce s-au despărțit Livian și Bianca Comănici

La câteva luni de la terminarea competiţiei, Bianca și Livian şi-au spus adio. Un conflict a izbucnit între ei, amândoi şi-au aruncat cuvinte grele, însă cel care ar fi alimentat discuţiile ar fi fost, de fapt, Nelson Mondialu.

Tatăl lui Livian ar fi jignit-o în repetate rânduri, iar în cele din urmă, Bianca a decis să îl dea în judecată pe acesta, dar judecătorii i-au dat câștig de cauză fostului „socru'.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi. Nu puteam să nu petrec timpul cu el.

Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă', a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă'.

Bianca Comănici, despre Livian: „Am crezut că nu e dragoste'

În cadrul unui interviu recent, Bianca Comănici povestea că la un moment dat s-a gândit, la un moment dat, că nu a fost iubire tot ce a simțit pentru el, însă și-a schimbat total părerea când s-a gândit la lucrurile frumoase, care s-au petrecut între ei doi.

„Uneori am impresia că m-a iubit, uneori am impresia că nu m-a iubit și…m-ar face foarte tare să sufăr, să știu că nu m-a iubit. Am stat zi de zi cu un om, am împărțit și bune și rele, și lacrimi și zâmbete.

Nu cred că n-a existat nimic și nu cred că a fost cusută cu ață albă pentru că multe lucruri se întâmplau și din cauza mea.

Eu de multe ori forțăm anumite chestii, cum s-a întâmplat acum câteva luni, în noiembrie, în momentul în care el m-a căutat pe mine, după ce el s-a despărțit de mine.

Am încercat din nou să-i arăt că-l iubesc și că vreau să ne împăcăm, deși era într-o relație cu altcineva.

La momentul respectiv am considerat că trebuie să mă duc să vorbesc cu el față-n față, la Cluj. M-am dus, fără să știe absolut nimeni.

M-am dus în Cluj să mă întâlnesc cu el, pentru că știam că față-n față nu avea cum să mă mintă. Atunci a refuzat să se vadă cu mine și atunci am considerat că este momentul să trec mai departe.

Eu cred că am iubit cu toată ființă mea, pentru că eu în momentul de față nu-l urăsc.

Nu-mi este nici indiferent dar nici nu-l urăsc. Eu îl am în minte așa cum l-am cunoscut. Un om minunat, pentru mine a fost cel mai bun lucru care a putut să mi se întâmple.

Datorită lui sunt 30% din ceea ce sunt astăzi. M-am gândit la un moment dat că n-a fost iubire, dar a fost', a dezvăluit Bianca Comănici, despre relația ei cu Livian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter