Liviu Vârciu, despre cel mai mare vis al său. Actorul speră să facă un film: "Voi face asta cu siguranță"

Publicat pe

Liviu Vârciu a vorbit despre cel mai mare vis al său, dar și despre copilăria și pasiunile sale în emisiunea CulTOUR', care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel. 

Încă de mic, atunci când era întrebat ce vrea să devină atunci când va deveni adult, răspunsul lui Liviu era unul singur: actor. Cu toate astea, primii pași i-a făcut spre muzică, învățând în copilărie să cânte la instrumente precum acordeon sau corn. Dragostea pentru actorie l-a adus însă pe platourile de filmare, iar acum el poate fi urmărit în serialul Fructul oprit', difuzat miercurea la Antena 1.

Marele vis al lui Vârciu se leagă tot de lumea artistică. Vreau să fac un film, să produc un film, să-l regizez, să joc în el, să-l finanțez, să aduc mâncarea, să fiu cascador, să fiu eu tot… Este ceva ce mi-aș dori foarte tare. Și voi face asta cu siguranță', a povestit la CulTOUR', emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la Happy Channel.

Artistul a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre hit-ul care i-a adus succesul  lui și colegilor săi din trupa L.A. Eu fac lucrurile pe care vreau să le fac. Eu nu mă abțin și unele lucruri pe care le-am făcut au fost și tâmpenii. De exemplu, <>. Piesa <> nu trebuia să fie pe album. Noi am dat nouă piese la București și ni le-au refuzat. Au zis <>. Piesa <> a fost făcută în două ore, este o piesă care se cântă și acum. O știu și copiii. O tâmpenie care a ieșit foarte bine', a mai spus el.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter