Când a făcut Andreea Bălan stop cardio-respirator. Încă se află la Terapie Intensivă și nu și-a văzut fetița

Publicat pe

Starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a făcut stop cardio-respirator, s-a îmbunătățit vizibil. În continuare circulă multe informații contradictorii, despre acest subiect, dar VIVA! a aflat adevărul. Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator la un minut sau două, după ce medicii au scos copilul, ceea ce a însemnat, practic, șansa la viață pentru fetiță. Totul, inclusiv procesul de resuscitare, s-a petrecut sub ochii soțului ei, care privea din spatele ferestrei sălii de naștere.

 

Perioada critică a trecut, iar Andreea Bălan se află în află în afara oricărui pericol.  Astăzi, solista încă se află sub atenta monitorizare a medicilor, la Terapie Intensivă și există șanse ca astăzi să fie mutată într-un salon obișnuit. În pofida inform,ațiilor contradictorii care au apărut în presă VIVA! a aflat din surse apropiate familiei cum s-a petrecut firul evenimentelor, încă din momentul nașterii.

Citește și: Cum se simte Andreea Bălan la 48 de ore de când a făcut stop cardio-respirator. Tatăl ei a vizitat-o: „Vorbeşte şi e aşa cum o ştim noi!'

„Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetișța a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă. De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine”, au povestit pentru VIVA! surse din apropierea familiei.

Citește șiAndreea Antonescu a mers la spital la Andreea Bălan. Ce spune despre starea vedetei și ce cadou i-a dus

Andreea Bălan, primele declarații după ce a făcut stop cardio-respirator

Artista a adus pe lume luni, 4 martie, o fetiță perfect sănătoasă, dar mămica a suferit complicații în timpul operației de cezariană. Andreea Bălan a vorbit cu reporterii de la spynews.ro și a povestit ce s-a întâmplat cu ea pe masa de operație. Proaspăta mămică a suferit o embolie amniotică, imediat după ce i-a dat viaţa fiicei ei. Mai exact, lichidul anmiotic din uter a ajuns în sânge şi astfel a făcut stop cardio-respirator.

Citește și: Misterul din jurul operației Andreei Bălan. Ar putea fi vorba de o culpă medicală?

Andreea Bălan a vrut să mulțumească medicilor care i-au salvat viața și nicio secundă nu dă vina pe aceștia pentru situația critică în care a fost. Mai mult, artista mulțumește tuturor celor care se gândesc la ea și s-au îngrijorat pentru ea. Andreea Bălan susține că are parte de cele mai bune îngrijiri la spitalul în care este internată în acest moment.

Citește și: Detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator: 'Este în continuare monitorizată'

Când a făcut Andreea Bălan stop cardio-respirator. Încă se află la Terapie Intensivă și nu și-a văzut fetițaCând a făcut Andreea Bălan stop cardio-respirator. Încă se află la Terapie Intensivă și nu și-a văzut fetița

FOTO: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter