Liz Hurley a pozat topless la 55 de ani! Care este secretul siluetei sale de adolescentă

Publicat pe

Nu întâmplător Liz Hurley a fost supranumită regina selfie-urilor în bikini… Dar iată că actrița plusează și, la 55 de ani, nu se sfiește să pozeze fără sutien!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anii ‘90, Elizabeth Hurley era permanent în atenția presei, însă nu doar pentru talentul ei actoricesc, ci și pentru relația cu Hugh Grant. Cei mai mulți s-au gândit, după despărțirea celor doi, că era lui Elizabeth Hurley a apus, dar iat-o azi, la 55 de ani, la fel de prezentă în mass-media și într-o formă de invidiat!

Contul de socializare al actriței abundă de fotografii în care pozează în costume de baie, spre încântarea fanilor ei, pentru că Liz Hurley are un trup de invidiat, dar iată că, recent, actrița a dat dovadă de și mai multă îndrăzneală, pozând topless… Sigur, și-a ascuns puțin sânii, dar nu într-atât încât să dispară detaliile importante. Drept urmare, fotografiile cu pricina au strâns, fiecare, aproape 200.000 de like-uri.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

Liz Hurley a pozat topless la 55 de ani! Care este secretul siluetei sale de adolescentăLiz Hurley a pozat topless la 55 de ani! Care este secretul siluetei sale de adolescentă

Liz Hurley se ferește de mâncarea procesată

Nu o dată, Elizabeth Hurley a fost întrebată care este secretul siluetei sale incredibile. Actrița a mărturisit, pentru Women’s Health că are mare grijă de sănătatea ei, în special din cauza istoricului de sănătate al familiei sale. Din păcate, în 1992, bunica actriței a murit de cancer la sân, iar ulterior Elyzabeth a devenit ambasador global pentru campania Estée Lauder împotriva cancerului la sân.

Cum se menține actrița în formă? Liz Hurley recunoaște că secretul ei e unul cât se poate de simplu: „Îmi fac mai mult timp pentru exerciții, consum alimente hrănitoare și am activități relaxante”. În plus, în fiecare dimineață, bea două cești de apă călduță, care, spune ea, fac minuni pentru sistemul digestiv.

Nici mâncarea procesată nu se află pe lista ei. „Îmi plac mâncărurile simple și naturale. Nu agreez deloc alimentele care conțin chimicale sau aditivi. Când sunt acasă, la țară, încerc întotdeauna să consum hrană produsă pe plan local. Mă refer la carne și vegetale”, a mai spus actrița care, de altfel, crește fructe și legume în grădina proprie.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit: „Eu nu îl iubesc pentru numele lui”/ EXCLUSIV

Foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă