Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: "Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Lidia Buble nu se mai ferește și vorbește deschis despre momentele dificile din viața ei. Artista ne-a povestit cum a reușit să le depășească și, mai ales, ce îi mai lipsește în acest moment în viață, mai ales că s-a confruntat cu o serie de schimbări de la începutul anului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost, Lidia, copilăria ta? Știu că ați cunoscut și lipsurile financiare… Cum te simțeai, când erai mică, atunci când poate voiai ceva și nu ți se oferea? Cum te simțeai mereu când trebuia să împarți totul cu frații tăi?

Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărșeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor.

Citește și: Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei:„Urmează eternitatea'

Cum ai resimțit faptul că tatăl tău este preot? În ce măsură te-a ajutat sau te-a afectat acest lucru? Ți se pusese vreo tampilă, în adolescență?

Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră.

Povestește-ne puțin despre venirea ta în București. Ce era în mintea ta de adolescentă, atunci?

Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto, dar știți deja povestea mea. (zâmbește)

Citește și: Emoții mari pentru Kamara și Oana. Fiul lor, Leon, a fost operat din nou, în Barcelona:„A plâns vreo oră și nu reușea să deschidă ochișorii!'

Te-am avut invitată la Interviurile VIVA! și nu te-ai ferit să recunoști că posibilitățile tale financiare erau limitate. Ai avut vreo frustrare din această pricină?

Am tot spus, lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut. Nu pun la suflet criticile pe seama acestui subiect, pentru că nu am de ce, mai ales că sunt știute aceste lucruri.

Citește și: Oana Radu se mărită la nici un an de la moartea fostului iubit!Detalii despre nunta de peste două săptămâni

Ce înseamnă, pentru tine, împlinirea ca om? Consideri că- ți lipsește ceva în momentul de față?

Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în  țară, acum trecem oceanul  și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain  și ini iativele lor pe plan internțional.

Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: "Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească"/ EXCLUSIVLidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: "Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească"/ EXCLUSIV

Citește și: Karmen Simionescu își botează fetița!Primele imagini de la creștinarea Sofiei Maria Rossa

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter