Logodnicele Hollywood-ului

Publicat pe

Pentru unele vedete, căsătoria nu pare să fie pe lista de priorităţi. Logodite de mai mult timp, Sienna Miller, Jennifer Aniston sau Naomi Watts nu reuşesc sau nu vor să facă pasul decisiv spre mariaj.

 

Sienna Miller – Fericita mămică a unei fetiţe, Marlow, născută în iulie 2012, Sienna este împreună cu Tom Sturridge, tatăl micuţei din 2011, însă cei doi nu plănuiesc deocamdată să se căsătorească, multumindu-se sa fie doar logodnici. În plus, Sienna este obişnuită cu statutul de logodnică, după ce s-a aflat în această ipostaze de două ori pe când forma un cuplu cu Jude Law.

 

Jennifer Aniston – Logodită cu Justin Theroux din 2011, Jennifer Aniston nu pare să se grăbească spre o nouă căsătorie deşi are 45 de ani. „Nu ne grăbim, o vom face când vom simţi că este momentul', declară actriţa încercând să dea o explicaţie numeroaselor întrebări pe acest subiect care ii sunt adresate.

 

Naomi Watts – Logodită din 2007 cu Liev Schreiber, împreună cu care are 2 copii, Naomi nu a ajuns încă în faţa alatrului. Cei doi sunt fericiţi aşa cum sunt, iar Liev mărturisea că se simte ca şi cum ar fi deja căsătoriţi. „Poate că într-o zi ne vom decide să ne căsătorim. Sau poate că nu', declara, la rândul ei, actriţa.

 

Alessandra Ambrosio – Top modelul l-a cunoscut pe Jamie Mazur în 2005, iar în 2008 se logodeau. Între timp s-au născut şi cei doi copii ai cuplului, fără ca mariajul să aibă loc. Alessanda a declarat că s-ar vedea în ziua nunţii purtând o rochie creată de Alice Temperley, dar şi că o creaţie Dolce&Gabbana i-ar plăcea la fel de mult.

 

Charlotte Gainsbourg – Îl iubeşte pe Yvan Attal de 22 de ani, cei doi având împreună 3 copii, însă actriţa nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Poate o va face în curând, ţinând cont de faputul că s-au logodit în 2013.

 

Amy Adams – Este logodită cu Darren Le Gallo din 2008, iar în 2010 se năştea primul copil al cuplului, Aviana Olea. Cei doi nu par să aibă nevoie de un certificat de căsătorie pentru a fi fericiţi împreună.

 

Olivia Wilde – Formează un cuplu cu Jason Sudeikis din 2011, iar in 2013 cei doi s-au logodit. Anul trecut a venit pe lume şi primul lor copil fără ca ei să aibă momentan planuri de căsătorie.

 

Oprah – Implicată într-o relaţie cu Stedman Graham din 1986, cei doi au hotărât să nu se căsătorească niciodată, punând bazele unei relaţii pur „spirituale'.

 

Foto: Hepta

 

Logodnicele Hollywood-uluiLogodnicele Hollywood-ului
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter