Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Loredana Ciobotaru, cunoscută drept Lori Ló, de la Vocea României, s-a căsătorit duminică, 6 septembrie. Fosta concurentă era preferata lui Smiley din show-ul de talente. „Până la sfârșitul iubirii', a scris artista, în descrierea mai multor imagini surprinse în ziua nunții sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imaginile sunt extrem de frumoase

„Woooooooow! Congrats! 😩❤️', a scris Antonia în secțiunea de comentarii. „Uauuuu! 👏🏻👏🏻👏🏻💃💃💃🥳🥳🥳🥳 Casă de piatră!!!!', a scris și Andreea Esca.

Între anii 2010 și 2014, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars, colaborarea lor fiind încheiată la începutul lui 2014.

Artista declara în trecut că șansa de a face parte din competiția Vocea României a ajutat-o foarte mult:

„De la Vocea României am ajuns la aceeași casa de producție cu Inna. (…) Și faptul că acum dau acest interviu înseamnă foarte mult.

Vocea României te propulsează, te lansează și e cea mai frumoasă și puternică recunoaștere pentru un artist'.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu, la 5 zile de când a anunțat că are COVID-19!Vedeta și soțul ei nu au mai postat nimic pe rețelele sociale

De la încheierea parcursului ei în show, Lori a lansat o serie de single-uri solo, printre care se numără piesele Spune-mi, Doare, Înainte Înapoi și GWHF.

Solista a avut și două colaborări de mare succes, prima alături de Antonia, Inna și Alexandra Stan, Call the Police, și a doua alături de Antonia, Inna și Lariss, Milk & Honey.

Smiley a fost vrăjit de Loredana

Smiley a fost de-a dreptul vrăjit de Loredana Ciobotaru, însă frumuseţea ei nu a fost trecută cu vederea nici de ceilalţi antrenori. Datorită vocii şi frumuseţii ei, tânăra l-a făcut pe Marius Moga să vorbească mai mult ca niciodată şi să afirme că îi place fata.

„Niciodată n-a vorbit mai mult ăsta, de 10 minute tot vorbeşte, a spus Horia Brenciu, referindu-se la Moga.

Loredana s-a simţit însă atrasă de Smiley, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional şi vorbeşti foarte frumos, a spus antrenorul de la „Vocea României. Chimia dintre ei a fost evidentă, iar tânăra a ales să meargă în echipa lui Smiley. 

„De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley, a afirmat Loredana.

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire?„Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie’

Evident, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au ratat ocazia de a face glume pe seama lui Smiley. 

„Smiley e îndrăgostit. Pardon…emoţionat, a spus Bartoş, care a fost completat şi de Brenciu. 

„Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău, a spus acesta.

Răspunsul lui Smiley nu a întârziat însă să apară. „Respir mai greu, îmi bate inima mai tare. Mai ales când este aşa frumoasă, a afirmat cântăreţul.

Povestea Loredanei este una emoţionantă, ea având o copilărie tristă. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul şi era agresiv, iar pentru tânără muzica a fost un refugiu.

„Părinţii mei sunt despărţiţi acum. Când eram mică am fost în camera lor, le-am cântat ceva, dar pe tatăl meu l-a bufnit râsul şi mi-a spus că voi ajunge să cânt la uşa cantinei. Auzind acest lucru, mi s-a dărâmat tot Universul, a spus Loredana Ciobotaru.

Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntăLoredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Tânăra care a terminat „Colegiul Economic Delta Dunării din Tulcea a afirmat însă că acest lucru a ambiţionat-o mai mult.

Mai mult, ea afirmă că muzica este o stare, care trebuie să se identifice cu ceea ce are fiecare în suflet. „În urmă cu o săptămână am avut un accident de maşină. Cred că m-am născut a doua oară, a încheiat tânăra din Tulcea.

Loredana Ciobotaru a cântat în trecut alături de Vlad Miriţă, dar a fost prezentă şi la festivaluri precum cel de la Mamaia. În prezent, ea este membră în formaţia „Life on Mars, înfiinţată în anul 2010.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter