Loredana Groza ridică temperaturile în plină iarnă: a afișat un decolteu impresionant la un eveniment

Publicat pe

La aproape 50 de ani, Loredana este în plin proces de reinventare. După ce în ultima vreme a afișat un chip fără cusur, pe care mulți l-au pus pe seama unor intervenții estetice de anvergură, artista a revenit cu o serie de fotografii în care afișează un decolteu impresionant.

Comparată adesea cu Madonna pentru stilul extravagant, capacitatea fabuloasă de a se reinventa muzical și de a se menține în top indiferent de trenduri, Loredana rămâne, la aproape 50 de ani, poate cea mai spectaculoasă artistă de la noi. Multe artiste din generația tânără abordează acum lookuri excentrice, dar Loredana o făcea încă din vremea când nu era la modă și când accesul la trendurile internaționale nu era așa facil.

Loredana Groza

Loredana Groza, apariție de senzație la Ateneul Român

Loredana, sexy și la 48 de ani

În ultima vreme, artista pare că s-a reinventat și din punct de vedere fizic, afișând un chip proaspăt, fără cusur. Un val de reacții a venit ca urmare a acestei schimbări, cârcotașii declarând că Loredana ar fi exagerat și punând noul look pe seama vizitelor în cabinetul chirurgului plastician.

Loredana Groza

Loredana Groza

Indiferent care ar fi adevărul în respectiva privință, există un aspect unde nu e loc de interpretări: excentrica blondă a fost dintotdeauna o femeie cu forme, așadar decolteul impresionant afișat de blondă la cea mai recentă apariție publică este de la mama-natură.

Loredana Groza

Loredana Groza în 1994

Fotografiile postate de Loredana pe contul său de Instagram indică faptul că, la aproape 50 de ani, aceasta nu și-a pierdut aerul sexy care a consacrat-o. Vedeta a făcut publică recent o fotografie din 1994, care ne amintește nu doar de ce a fost dintotdeauna comparată cu Madonna, dar și că a fost dintotdeauna una din cele mai sexy apariții de la noi.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Radu s-a îngrășat din nou. Vedeta a luat în greutate 15 kilograme, după ce slăbise 60: 'Îmi place mâncarea'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter