Lovitură dură pentru băieții Ilenei Ciuculete. Moartea lui Cornel Galeș le-a dat planurile peste cap. Ce se întâmplă cu averea mamei lor

Publicat pe

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cazul averii Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș. La sfârșitul săptămânii trecute, Tribunalul București a suspendat apelul legat de averea Ilenei Ciuculete și depus de Cornel Galeș cu câteva luni înainte să moară.

Lovitură dură pentru băieții Ilenei Ciuculete. Moartea lui Cornel Galeș le-a dat planurile peste cap. Ce se întâmplă cu averea mamei lorLovitură dură pentru băieții Ilenei Ciuculete. Moartea lui Cornel Galeș le-a dat planurile peste cap. Ce se întâmplă cu averea mamei lor

Procesul a fost suspendat conform dispozițiilor din art 412, alin 1, pct 1, procedură civilă, care specifică faptul că 'Judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afara de cazul în care partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora'.

Astfel că, frații Sfetcu nu mai au cu cine se judeca până la deschiderea succesiunii lui Cornel Galeș.

Singura moștenitoare a lui Galeș este fiica acestuia, Claudia, care are dreptul să renunțe la succesiune printr-o simplă declarație notarială care costă 50 lei. În acest caz, băieții Ilenei Ciuculete vor rămâne cu șanse infime să mai recupereze ceva din averea mamei lor, potrivit Wowbiz.

Ileana Ciuculete și-a ascuns data nașterii

La scurt timp după ce a încetat din viaţă, în spaţiul public a apărut o informaţie pe care Ileana Ciuculete s-a chinuit toată viaţa să o ascundă şi, anume, data reală a naşterii ei.

Despre artista al cărei nume real era Neli Ciuciulete, s-a știut că ar avea 59 de ani. Primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj, mărturisea în urmă cu ceva timp, că artista a fost adusă pe lume mult mai devreme.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în 1952, şi în septembrie, cu cinci ani mai devreme decât spunea ea.

Ziarul Libertatea scria, în ziua înmormântării artistei, 16 martie 2017, că pe crucea depusă la capela unde s-a aflat trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete era trecută o altă dată a naşterii faţă de cum ştia toată lumea şi anume 20 septembrie 1952. Astfel, Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe 14 martie 2017, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică şi nu la 59 de ani, aşa cum se ştia în spaţiul public.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter