Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat: "Ghinionul a făcut ca..."

Publicat pe

Lupu Rednic a fost implicat într-un accident rutier. Artistul a trecut printr-o experiență înspăimântătoare, când mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp, într-o zonă centrală a Capitalei. Din fericire, cântărețul nu a pățit nimic. Lupu Rednic a făcut primele declarații la scurt timp după accident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Îndrăgitul artist a fost implicat într-un accident rutier, ce a avut loc lângă Parcul Herăstrău. Mașina sa de 100.000 de euro s-a făcut praf la impact, dar artistul a scăpat cu câteva zgârieturi. Lupu se îndrepta către casă în momentul când s-a produs accidentul. Cornelia, soția sa, a venit într-un suflet la locul impactului.

Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat: "Ghinionul a făcut ca..."Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat: "Ghinionul a făcut ca..."

Artistul de muzică populară a făcut primele declarații despre accidentul în care a fost implicat. Acesta a suferit mici zgârieturi pe mână de la airbagurile declanșate în urma impactului cu un stâlp de iluminare. Accidentul suferit de Lupu Rednic s-a produs lângă Parcul Herăstrău, aproape de zona „Charles de Gaulle'.

Citește și: Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de când s-au cununat. Decizia luată de cei doi:”Noi suntem sătui de petreceri”

Citește și: Drama neștiută a lui Lupu Rednic. Mama artistului a făcut închisoare, pe când el avea numai 1 an:”Asta e mai mult decât o școală”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, declarații de la Judecătorie:”M-am săturat de telenovele”

Citește și: Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram:”Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat

Interpretul de muzică populară a trecut printr-o situație neplăcută. În urmă cu câteva ore, Lupu Rednic a suferit un accident de mașină, chiar lângă Parcul Herăstrău. Artistul se întorcea acasă când a încercat să evite manevra unei alte mașini ce venea din față. Din păcate, Lupu a intrat cu mașina într-un stâlp, iar în urma impactului, mașina sa de 100.000 de euro s-a făcut praf. Din fericire, artistul nu a pățit nimic, iar în momentul impactului era singur în mașină. Soțul Corneliei Rednic a făcut primele declarații despre accidentul rutier.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!', a spus Lupu pentru impact.ro.

Artistul s-a ales cu câteva zgârieturi în urma impactului

Lupu Rednic și-a sunat imediat soția după ce a făcut accident. Cornelia Rednic a ajuns într-un suflet la locul impactului, fiinf îngrijorată de starea soțului ei. Artistul s-a ales cu câteva zgârieturi la mână din cauza airbagului care s-a declanșat în urma impactului. În ceea ce privește viteza cu care circula artistului, acesta susține că nu se pune problema să fi avut viteza peste limita regulamentară.

După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!', a mai spus Lupu Rednic.

Mașina lui Lupu Rednic valorează 100.000 de euro

Lupu Rednic a declarat că e prea devreme pentru a afla valoarea pagubelor suferite de mașina sa de lux. În momentul impactului, Lupu Rednic conducea un BMW X6, care depășește pragul a 100.000 de euro.

Am asigurare full Casco, așa că nu-mi fac nici în acest caz vreo problemă. Singura chestiune e că, pentru o vreme, mă despart de mașina mea favorită. Cel mai probabil voi închiria alta, dacă cei de la reprezentanță nu cumva o să-mi ofere ei vreo variantă de rezervă pentru perioada de timp în care nu voi putea circula cu a mea', ne-a mai spus Lupu Rednic.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter