Mădălin Ionescu revine! Ce emisiune va prezenta în curând: ”Am filmat aproape nouă ore”

Publicat pe

Mădălin Ionescu a plecat de la Kanal D în urmă cu mai bine de un an, iar prezentatorul nu mai are de gând să se întoarcă. A început o emisiune online, unde are sute de urmăritori în timp real și dezbate subiectele pe care el le dorește. 

Mădălin Ionescu a făcut anunțul și revine la emisiunea sa, pe care o are pe social media. Fostul prezentator TV a mărturisit că a filmat aproape nouă ore și că se apropie momentul în care va reîncepe emisiunea sa. Proiectul său se numește 'Mădălin Ionescu Show' și este difuzat pe contul său de Facebook. După ce a renunțat la postul de la Kanal D, Mădălin Ionescu și-a făcut propria emisiune, însă în online.

„Înainte să stropesc pomii… Poză în hainele bune!??? În altă ordine de idei, ieri am filmat aproape nouă ore. A fost un maraton fascinant! Se apropie momentul reînceperii #madalinionescushow, iar pregătirile sunt intense. E o senzație incredibilă, cu atât mai mult cu cât sunt pe un traseu mult mai personalizat. „Liber, îndrăzneț, influent !'Sunt doar câteva caracteristici ale talk-show-ului meu, unul mult mai interactiv , mai aproape de oameni decât tot ce am realizat până acum. În curând … Țineți-mi pumnii! ?', i-a anunțat Mădălin Ionescu pe fanii săi din mediul online.

Mădălin Ionescu nu se mai întoarce la Kanal D

Fostul prezentator TV a luat decizia de a pleca la Kanal D, după ce și-a dat seama că avea alte viziuni în ceea ce privește presa tabloidă, dar se simțea și epuizat.

‘Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment. Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului. Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani. Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori.’, a declarat Mădălin Ionescu la ‘Interviurile VIVA!’.

Citește și: Dieta Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit 27 de kilograme, după ce a ținut acest regim

Citește și: De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D. Fostul prezentator TV ne-a dezvăluit motivele / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter