Monica Anghel vorbește în premieră despre relația cu soțul ei, gelozii și viața de familie

Publicat pe
Monica Anghel vorbește în premieră despre relația cu soțul ei, gelozii și viața de familieMonica Anghel vorbește în premieră despre relația cu soțul ei, gelozii și viața de familie

Monica Anghel a vorbit pentru VIVA! despre relația cu soțul său. Un subiect pe care îl deschide rar, dar pe care de data asta l-a abordat, mărturisind cu sinceritate și umor reacția acestuia după ce vedeta a slăbit 30 de kilograme.

În ultimul an, Monica Anghel a fost unul dintre subiectele preferate ale presei, după ce a slăbit în mod spectaculos 30 de kilograme. Deși mulți au pus schimbarea pe seama unei ipotetice operații de micșorare a stomacului, se pare că totul s-a întâmplat în urma unei operații pe coloană. Artista a realizat pentru VIVA! primul său pictorial cu noul look, dezvăluindu-ne totodată cum a reușit să dea jos atâtea kilograme și cum se menține.

În același timp, Monica a vorbit sincer despre relația cu soțul ei, un subiect pe care îl abordează rar. Cântăreața a relatat cu sinceritate și umor reacția soțului său Marian Caraivan – cel ce îi este alături din 2010 – după schimbarea spectaculoasă de greutate. 'Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!

Cu ce se ocupă soțul Monicăi Anghel și cum s-au cunoscut cei doi

Monica și-a cunoscut soțul, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție. De atunci sunt nedespărțiți și, așa cum ne-a povestit artista, chiar și după atâția ani momentele de tandrețe dintre ei sunt numeroase: 'Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. „O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat, îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește. (râde)'

Monica Anghel și soțul său au împreună un băiețel de 9 ani, Aviv. 'Acum a devenit foarte emotiv în prezența femeilor SLABE și frumoase. Prietena mea Ionela e viitoarea lui soție, să ne-nțelegem. Mi-a zis că, atunci când voi fi la fel de slabă ca Ionela, o să mă iubească și pe mine mai mult. E foarte haios, e pus pe șotii tot timpul, abia așteaptă să râdem împreună, e vesel ca mine. Umorul e esențial', a declarat Monica despre băiețelul ei.

Mai multe detalii despre Monica Anghel afli în VIVA! de martie, disponibil la standurile de presa din 1 martie.

Foto: VIVA!, Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter