Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite: "Am o criză de plâns". Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Publicat pe

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite, echipele lui chef Scărlătescu și chef Bontea pierzând câte un concurent înainte de semifinală, care va avea loc astăzi. În competiție au rămas 9 concurenți, care se vor lupta pentru marele titlu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Emoții mari, ieri-seară, înainte de semifinală, la duel Mădălina Crețan și Titus Antonescu fiind eliminați de la Chefi la cuțite. Astfel, atât chef Bontea, cât și chef Scărlătescu au pierdut câte un concurent în urma probei finale. Lupta s-a dat între toate cele trei echipe, însă Titus Antonescu și Mădălina Crețan au obținut cel mai mic punctaj și au plecat acasă. Gigi, din echipa lui chef Bontea, s-a salvat la mustață, intrând în semifinală.

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite: "Am o criză de plâns". Reacția lui Cătălin ScărlătescuMădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite: "Am o criză de plâns". Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite

Competiția se ascute pe zi ce trece, iar concurenții au trecut prin mari emoții ieri-seară. Deși chefii au fost mulțumiți de preparatele fără carne ale concurenților, au fost nevoiți să elimine doi dintre ei. Din competiție au plecat, de data aceasta, doi concurenți care nu sunt bucătari, în timp ce simpaticul Gigi, din echipa lui chef Bontea, a scăpat ca prin urechile acului. La finele duelului, Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați la Chefi la cuțite.

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:'Nu pot comenta deciziile altora'

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:'Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt'

Citește și: „Degeaba am sănătate, dacă nu am familie'. Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

„Deci am o criză de plâns din care nu o să mă opresc, dar nu știu de ce. (…) În momentul de față simt că nu îmi mai e frică de nimic din punct de vedere culinar', a mărturisit soția regretatului NOSFE.

„E greu să ajungi în semifinală ca bucătar amator. Mă bucur foarte tare că am plecat acum și că nu am făcut ceva în semifinală pentru a pleca cu capul jos. Mi-am încheiat parcursul mândru, bucuros. Vă mulțumesc din tot sufletul! Nu pot să fiu trist', a precizat Titus Antonescu.

Chef Cătălin Scărlătescu: „Îmi pare rău pentru amândoi”

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați, ieri-seară, cei doi concurenți ratând semifinala. Chiar dacă acest deznodîmând era de așteptat, dat fiind că niciunul dintre ei nu este bucătar, colegii lor au regretat ieșirea acestora din concurs. Atât Mădălina, cât și Titus au fost extrem de simpatizați, dovedindu-se buni coechipieri. În special Titus, singurul concurent care a trecut prin toate cele trei echipe, a acumulat un capital imens de popularitate.

Deși a rămas cu cei mai mulți concurenți în competiție, chef Sorin Bontea a declarat că regretă că a rămas fără Titus în semifinală.

Am patru oameni în semifinală, nu știu dacă a mai avut cineva până acum patru oameni. Este o performanță bună. Îmi pare rău că Titus pleacă acasă, acum înainte de semifinală a mers foarte bine. Titus este un băiat cu foarte mult bun simț și s-a descurcat foarte bine pentru un amator care este pasionat doar de bucătărie. Titus este de nota 10″, a spus chef Sorin Bontea.

„Îmi pare rău pentru amândoi, Mădălina Crețan a avut un parcurs spectaculos, s-a autodepășit, iar Titus a fost foarte creativ”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter