Mădălina Ghenea, apariție de nota 10 la Gala Vanity Fair. Actrița a făcut furori pe covorul roșu

Publicat pe

Mădălina Ghenea a făcut furori recent, la Gala Vanity Fair’s Personality Of The Year. Frumoasa actriță a purtat o rochie Versace, strălucitoare, care a ajutat-o să fie în centrul atenției. A purtat și bijuterii de mii de euro!

Nu e eveniment important, nu e gală fastuoasă sau petrecere exclusivistă peste hotare și mai ales în Italia la care Mădălina Ghenea să nu participe. Românca noastră reușește cu brio nu doar să participe la aceste gale, dar să facă și furori pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea a participat la Gala Vanity Fair’s Personality Of The Year și a ales să îmbrace o ținută strălucitoare creată de celebrul brand Versace. Vedeta a optat și pentru un set de bijuterii strălucitoare, un brand celebru a cărui imagine este.

La eveniment, Mădălina Ghenea a mers însoțită de un bărbat misterios, îmbrăcat într-un costum foarte elegant. Priviți galeria FOTO!

Mădălina Ghenea, apariție de nota 10 la Gala Vanity Fair. Actrița a făcut furori pe covorul roșuMădălina Ghenea, apariție de nota 10 la Gala Vanity Fair. Actrița a făcut furori pe covorul roșu

Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Mai puțin cunoscută decât Mădălina Ghenea, dar cu un traseu similar, Alina Pușcău e românca a cărei frumusețe a impresionat elitele Hollywoodului. Modelul stabilit de mulți ani în America i-a sucit cândva mințile lui Vin Diesel, de care s-a despărțit pentru că nu era pregătită să devină mamă.

La aproape 1.80 înalțime, Alina Pușcau (37) este unul dintre modelele care au făcut carieră peste hotare. Stabilită de peste 20 de ani în America, poate că numele ei nu îți este foarte familiar, dar majoritatea vedetelor mari de la Hollyood o cunosc și îi sunt prietene. Alina a povestit că este amică de peste 15 ani cu vedete precum Jessica Alba, de care a unit-o pasiunea pentru sport, sau petrecăreața Paris Hilton.

Foto: Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter