Mădălina Ghenea i-a spus adio iubitului multimiliardar? Declarația care dă de înțeles că s-a rupt lanțul de iubire: "Aș prefera să îmbătrânesc singură"

Publicat pe

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, se pare că Mădălina Ghenea nu are noroc în dragoste. Din cele mai recente declarații ale sale reiese că relația cu Leonardo Maria Del Vecchio se îndreaptă spre final…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea este un trofeu pentru orice bărbat – deșteaptă, talentată și incredibil de sexy, frumoasa româncă a fost iubită de mulți bărbați celebri și bogați, printre care și Leonardo DiCaprio și Gerard Butler, dar niciuna dintre relațiile ei nu s-a materializat printr-o căsătorie.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu: „A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

„Căsătoria nu este o garanție”

Acum câteva luni însă, după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea părea că-și găsise sufletul-pereche și era mai fericită ca niciodată. Leonardo Maria Del Vecchio, moștenitorul unui imperiu de miliarde, și iubita lui păreau să aibă planuri mari, iar în ultima vreme apăruseră tot mai multe zvonuri cu privire la o eventuală logodnă, zvonuri pe care frumoasa bruntă nu le-a negat. Recent însă, Mădălina a lăsat să se înțeleagă că relația dintre ea și Leonardo, iubitul ei cu 7 ani mai tânăr, nu este ceea ce își dorește.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)”

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Mădălina Ghenea i-a spus adio iubitului multimiliardar? Declarația care dă de înțeles că s-a rupt lanțul de iubire: "Aș prefera să îmbătrânesc singură"Mădălina Ghenea i-a spus adio iubitului multimiliardar? Declarația care dă de înțeles că s-a rupt lanțul de iubire: "Aș prefera să îmbătrânesc singură"

Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită

Mădălina a scris apoi că dorește să își dedice viața fiicei sale și profesiei, menționând că nu simte că mariajul trebuie să fie o presiune în viața ei. Cât despre declarația că niciunul dintre bărbații vieții sale nu a fost demn de a-i fi soț, aceasta răspunde mai mult decât clar întrebărilor cu privire la relația ei cu Leonardo Maria Del Vecchio.

„Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele.

Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată', a explicat Mădălina Ghenea.

Citește și: 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Scrisoarea emoționantă a celui mai bun prieten al cântăreței: „Nu pot să mă despart de tine!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter