Mădălina Ghenea, singura româncă de la Oscar! Ținuta cu care a eclipsat divele de la Hollywood

Publicat pe

Noaptea Oscarurilor este vârful carierei oricărui actor. Când vine vorba de actrițe, bătălia se dă și pe covorul roșu. La acest capitol, Mădălina Ghenea este una dintre învingătoare. Prezentă la tradiționala petrecere de după Oscar, românca a eclipsat marile dive cu o rochie electrizantă.

Aflată în Los Angeles de câteva zile pentru a-și promova cel mai recent film, 'All you ever wished for', Mădălina Ghenea a marcat o apariție nu doar neașteptată, ci și răvășitoare la petrecerea găzduită în mod tradițional de prestigioasa revistă Vanity Fair după Oscaruri.

Mădălina Ghenea la Oscar after-party

Mădălina Ghenea Oscar 2019

Și nu este deloc ușor să captezi atenția blițurilor la un eveniment unde se află Jennifer Lopez, Charlize Theron sau Kendall Jenner. Mădălina a reușit, însă, să eclipsese marile dive de la Hollywood cu rochia sa de un galben electrizant Jean Paul Gaultier, accesorizată cu o pereche de pantofi Stuart Weitzman.

Mădălina Ghenea Oscar 2019

Mădălina Ghenea are la activ deja câteva roluri în filme cu bugete uriașe și o distribuție spactaculoasă. Actrița a făcut senzație în filme precum 'Youth' (cu Michael Caine și Harvey Keitel) sau 'Don Hemingway' (cu Jude Law). În cel mai recent film în care apare, 'All you ever wished for', brunet comparată adesea cu Sophia Lorent joacă rolul unei țărănci dintr-un sat Italian, ce renunță la visurile sale pentru a avea grijă de bunica sa și de care se îndrăgostește descendentul unei familie newyorkeze.

Foto: Hepta

Citește și:

Trofeul pentru cea mai scandaloasă rochie merge la…Kendall Jenner! Modelul a apărut la Oscar fără chiloți

Oscar 2019. Cel mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu. Jennifer Lopez și Lady Gaga au atras toate privirile

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter