Mădălina Ghenea: ”Trăiesc în teroare. Vrea să mă distrugă”. Ce a dezvăluit actrița după ce a fost jefuită în aeroportul din Roma

Publicat pe

Mădălina Ghenea: 'Trăiesc în teroare. Vrea să mă distrugă'. Ce a dezvăluit actrița după ce a fost jefuită în aeroportul din Roma. Vestea că modelul a fost victima unui jaf de față cu numeroase persoane, chiar într-un aeroport din Italia a luat pe toată lumea prin surprindere. Ei bine însă, asta nu este tot. Frumoasa actriță a făcut o serie de declarații halucinante cu care a șocat și a dat de înțeles că nu este prima dată când cineva vrea să-i facă rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea nu are nevoie de descrieri. Este cu adevărat o femeie frumoasă, cunoscută la nivel internațional pentru frumusețea ei și succesul colosal înregistrat pe plan profesional până acum. Cu toate că din exterior pare că are viața perfectă, pe care mulțiși-o doresc, de fapt în spate se ascund numeroase probleme care o fac să se îngrijoreze pentru viața ei și a fiicei sale.

Mădălina Ghenea: 'Trăiesc în teroare. Vrea să mă distrugă'. Ce a dezvăluit actrița după ce a fost jefuită în aeroportul din RomaMădălina Ghenea: 'Trăiesc în teroare. Vrea să mă distrugă'. Ce a dezvăluit actrița după ce a fost jefuită în aeroportul din Roma

Din nefericire, faima și succesul nu i-au adus doar beneficii vedetei. Mădălina Ghenea a fost jefuită în urmă cu aproape două săptămâni, chiar pe Aeroportul Fiumicino, iar de atunci nu poată să se liniștească, mai ales că există posibilitatea ca o persoană cunoscută să fie vinovată de incident. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar declarațiile pe care le-a făcut frumoasa actriță după evenimentul neplăcut.

Citește și: Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu:'Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație'

Citește și: Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia.I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână. Are noi probleme de sănătate:”A fost nevoie de chestia asta…”

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Unde va avea loc nunta:„Suntem legați sufletește de…'

Mădălina Ghenea: 'Trăiesc în teroare. Vrea să mă distrugă'. Ce a dezvăluit actrița după ce a fost jefuită în aeroportul din Roma

În bagajul care i-a fost furat Mădălinei Ghenea se aflau numeroase bijuterii prețioase de colecție, dedicate unui eveniment din străinătate, acolo unde participa. De asemenea, pe lângă astea, au fost furate și obiecte personale de mare valoare. Indignat și speriată de ceea ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă, actrița n s-a sfiit să declare că cineva cunoscut vrea să o saboteze și să îi aducă numai neplăceri în viață.

„Trăiesc în teroare acum. Cineva vrea să mă distrugă. Aceeași mână se află în spatele furturilor, amenințărilor și hărțuirii.”, a declarat Mădălina Ghenea, scrie La Repubblica.

A încercat să i se schimbe data zborului sub anonimat

Mădălina Ghenea nu știe la ce lucruri rele să se mai aștepte de la o zi la alta. După ce i-au fost furate bagajele și a fost jefuită, actrița susține clar că în spatele acestor 'atacuri' există un plan bine pus la punct, pentru a-i face rău, conform declarațiilor sale pentru publicația Corriere della Sera. Nu doar că a rămas fără lucruri de mare valoare, ci s-a încercat inclusiv să i se schimbe data zborului sub anonimat.

Mădălina Ghenea a fost de mai multe ori victima unor astfel de evenimente

Nu este pentru prima dată când Mădălina Ghenea trece prin astfel de momente. Frumoasa actriță a dezvăluit că i-au fost mult mai multe lucruri de valoare furate. Ba mai mult decât atât, i-a fost spart și contul de iCloud, unde avea date bancare și fotografii personale și cu fiica ei.

Lucrurile rele nu se rezumă doar la asta, tocmai fiindcă de curând numele ei a apărut chiar și pe site-urile dedicate adulților, dar și pe diverse blog-uri de acest fel. Este în culmea disperării și își dorește ca oamenii legii să o ajute în vreun fel să scape de cel sau cea care stă pe urmele ei.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter