Mădălina Ghenea, tratată ca un superstar în Kazakhstan. Doar hotelul costă peste 5.000 de euro pe noapte!

Publicat pe

Mădălina Ghenea e, fără doar și poate, la apogeul carierei, așadar, frumoasa româncă își permite să emită pretenții atunci când vine vorba despre confortul personal. Invitată în Kazahstan pentru un eveniment monden, actrița a fost tratată ca un superstar!

Camera de luat vederi o iubește și oriunde apare, flas-urile aparatelor foto se dezlănțuie. Nici nu e de mirare, Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar asta o pot confirma Gerard Butler și Leonardo DiCaprio, care s-au îndrăgostit de ea.

Și cum pe covorul roșu românca noastră a reușit să eclipseze chiar staruri internaționale ca Scarlett Johansson sau Liv Tyler, în ultimul timp cota Mădălinei a crescut destul de mult. Drept urmare, frumoasa româncă este tratată regește oriunde își face apariția.

Nimic nu e prea mult pentru Mădălina Ghenea

Invitată recent în capitala Kazahtanului, la un eveniment monden, Mădălina Ghenea a avut niște pretenții pe măsura statutului ei, scrie wowbiz.ro. Și anume, pentru a participa la eveniment, Mădălina a cerut să fie cazată la cel mai luxos hotel din Nur-Sultan, iar organizatorii i-au îndeplinit dorința.

Drept urmare, actrița, care este și vedeta evenimentului, a primit apartamentul prezidențial, care are nu mai puțin de 270 mp, este dotat cu utilități de lux, inclusiv cu spa, și unde o cameră costă peste 5.000 de euro pe noapte!

Mădălina Ghenea, furori pe covorul roșu

Nu e eveniment important, nu e gală fastuoasă sau petrecere exclusivistă peste hotare, și mai ales în Italia, la care Mădălina Ghenea să nu participe și unde să nu facă furori pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea a fost o apariție de vis la premiera filmului Ad Astra – cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale -, fotografii înghesuindu-se să prindă cele mai bune cu ea. Și aveau și de ce, deoarece Mădălina Ghenea a arătat superb într-o rochie nude cu paiete aurii, la care a asortat o centură glam.

La fel de spectaculoase au fost și accesoriile,  cerceii și inelele oversized nu au rămas neremarcate. În plus, Mădălina a purtat un machiaj discret și ruj nude, iar părul lăsat liber pe spate s-a dovedit o alegere îndrăzneață. Pe scurt, vedeta a avut un look impecabil, care a propulsat-o imediat în centrul atenției.

Foto: Instagram, Hepta

Mădălina Ghenea, tratată ca un superstar în Kazakhstan. Doar hotelul costă peste 5.000 de euro pe noapte!Mădălina Ghenea, tratată ca un superstar în Kazakhstan. Doar hotelul costă peste 5.000 de euro pe noapte!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter