Beyoncé a fost hărțuită sexual când avea 16 ani! Tatăl artistei a dezvăluit totul!

Publicat pe

Beyoncé, una dintre cele mai mari artiste ale lumii, a trecut în adolescență prin momente extrem de dificile despre care nu a știut nimeni până recent, când tatăl ei a făcut neașteptata dezvăluire: Beyoncé a fost hărțuită sexual!

La 35 de ani, Beyoncé este o femeie împlinită: e star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată zi-lumină de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru.

Începuturile carierei nu au fost ușoare însă nici pentru carismatica artistă, pe vremea când încă nu cunoscuse notorietatea cu Destiny’s Child, trupa care a propulsat-o în lumea greilor muzicii internaționale.

În turnee din adolescență!

Mathew Knowles, tatăl artistei, care la vremea aceea era şi managerul lui Beyoncé, a dezvăluit faptul că aceasta, dar şi una dintre colegele ei de trupă, Kelly Rowland, au fost hărțuite sexual de doi dintre membrii trupei Jagged Edge, alături de care călătoreau în același autocar în turnee.

Cum viața de turneu implică și o oarecare intimitate, nu întotdeauna dorită, nu e de mirare că băieților din trupa Jagged Edge, nu cu mult mai mari ca ele, le-au venit idei…

Am primit un telefon de la Kelly și de la Beyoncé în care plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar în Baton Rouge, Los Angeles, a povestit Mathew Knowles, recent, într-un interviu. Acum, gândiți-vă că fetele erau minore: ele aveau 16 ani, iar băieții, 21-22 de ani, a completat acesta.

Beyoncé, o relație dificilă cu tatăl ei

În ciuda relației controversate pe care Beyoncé a avut-o de-a lungul timpului cu tatăl său, Mathew Knowles, sângele apă nu se face, așa că, în timpul concertului de anul trecut, din luna octombrie, al artistei din turneul On The Run II, cei doi s-au împăcat. Cântăreața a făcut publice apoi o serie de imagini emoționante din culise, unde apare alături de tatăl său, dar, surpriză, și de mama sa, care a divorțat de Mathew acum șapte ani, după o viață nefericită alături de acesta.

Concertul a adus la un loc sute de mii de oameni, dar cei mai importanți invitați ai serii au fost părinții ei. Divorțați din 2011, după 31 de ani de mariaj, aceștia au făcut pace de dragul fiicei, iar pentru Beyonce a fost ocazia perfectă de a se concilia cu tatăl ei, pe care, cu ani în urmă, l-a concediat din postul de manager.

În ciuda disensiunilor din trecut, cauzate de faptul că Beyonce și-a concediat tatăl din postul de manager în 2011, cei doi au îngropat, se pare, securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Se spune că la baza decizie artistei de a-și da afară tatăl din postul respectiv stă un motiv personal: acesta și-ar fi înșelat soția, pe Tina Knowles.

Foto: Hepta, Northfoto

Beyoncé a fost hărțuită sexual când avea 16 ani! Tatăl artistei a dezvăluit totul!Beyoncé a fost hărțuită sexual când avea 16 ani! Tatăl artistei a dezvăluit totul!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter