Tragedia care a traumatizat-o pe solista de la Roxette, când avea doar 7 ani. Marie Fredriksson: „Întreaga familie a fost distrusă, după aceea n-am mai fost copil!”

Publicat pe

Marie Fredriksson a murit pe 9 decembrie, după ce a pierdut lupta cu cancerul, la doar 61 de ani. Solista trupei Roxette nu a avut niciodată o viaţă uşoară şi, după o luptă cu sărăcia şi neajunsurile, o tragedie le-a îndoliat familia şi a şocat-o pe Marie pe veci.

Marie Fredriksson a fost cea mai mică dintre cei cinci copii ai părinților ei şi provine dintr-o familie extrem de modestă, care a luptat din greu cu neajunsurile. Tatăl ei era poştaş şi mama, o simplă muncitoare în fabrică şi, când credeau că a ieşit soarele şi pe strada lor şi le merge mai bine, familia a fost devastată de o tragedie îngrozitoare.

Sora ei, Anna-Lisa, cel mai mare copil al familiei, a murit într-un accident de mașină. Autoturismul ei a fost făcut zob de un camion cisternă, când se îndrepta către un magazin ca să își cumpere rochia pentru petrecerea ei de logodnă.

„Mi-o mai amintesc doar vag. Avea 20 de ani atunci. Însă, îmi amintesc bine durerea, felul în care întreaga familie a fost distrusă. Total. După aceea, nu am mai fost copil. A trebuit să încep să am grijă singură de mine. Aveam doar șapte ani', a povestit, într-un interviu, Marie Fredriksson, care avea doar şapte ani când i-a murit sora.

Marie Fredriksson a găsit alinare în muzică şi pastorul de la biserică a asigurat-o că are talent şi i-a îndrumat paşii spre o carieră

În această perioadă a vieții ei, Marie a învățat să cânte, cu ajutorul fraților ei și al unor prieteni. Artista a spus că a ajutat-o să se orienteze către muzică și pastorul de la biserica la care obișnuia să meargă. „Îmi plăceau toate cântecele. Muzica era o sursă fabuloasă de libertate pentru mine și pentru sora mea, Tina', a mai povestit artista, în urmă cu mulți ani.

În anii adolescenței, dragostea ei pentru muzică a crescut și mai mult, după ce i-a descoperit pe The Beatles, Joni Mitchell, Jimi Hendrix și Deep Purple, scrie a1.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter