Maddox, fiul lui Brad Pitt, refuză să-și vadă tatăl!

Publicat pe

Una dintre cele mai negre temeri ale lui Brad Pitt începe să se confirme: copiii săi se îndepărtează de el pe zi ce trece…

 

Aflați în plină luptă pentru custodie, Angelina Jolie și Brad Pitt, până deunăzi cel mai celebru și invidiat cuplu de la Hollywood, își mai vorbesc acum doar prin intermediul avocaților. Din păcate, la mijloc se află cei șase copii ai lor, cărora, se pare, nu le este deloc ușor să traverseze aceste momente delicate.

bradangelinafamily2

 

Brad a așteptat cu nerăbdare întâlnirea cu Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, și gemenii în vârstă de 8 ani Knox and Vivienne, care, până la o decizie finală, se află în custodia mamei lor. Spre dezamăgirea actorului, fiul său cel mare, Maddox, a refuzat să își vadă tatăl. Adoptat de Angelina în 2002, cu doi ani înainte ca ea și Brad Pitt să devină un cuplu, Maddox este extrem de atașat de mama lui și nu se vede pe sine ca fiu al lui Pitt, deși a fost adoptat în mod legal de acesta, în 2006.

 

Conform unor apropiați ai actriței, Maddox a declarat că nu vrea să-l mai vadă pe Brad niciodată. Tot o sursă din anturajul vedetei povestește că adolescentul, care s-a certat cu tatăl său, în luna septembrie, în timpul unui zbor cu un avion privat, a închis de atunci orice cale de comunicare cu tatăl său. Din păcate pentru Brad, Maddox are mai mult de 14 ani, vârstă la care, conform legilor din California, poate alege cu care părinte va rămâne.

 

Oana Pantazi Foto Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter