Gala anuală a Fundaţiei Vodafone

Publicat pe

Aseară a avut loc gala anuală a Fundaţiei Vodafone la care au participat vedete, oameni importanţi din mediul de business si personalitati publice.

 

Prezentata de Cătălin Ştefănescu, gala a ajuns la cea de-a 18-a ediţie, perioadă în care Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.000 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei și serviciilor sociale, având ca beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic.

 

Fundația Vodafone România și-a anunțat aseara sprijinul pentru renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Constanța. Suma de 1,3 milioane de euro necesară pentru renovare va fi strânsă printr-o campanie de strângere de fonduri organizată de Asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Aripi. Fundația Vodafone România va dubla suma strânsă în campanie.

 

Gala Anuală a Fundației Vodafone România acordă premii de recunoaștere partenerilor și voluntarilor săi care au avut contribuții semnificative în proiecte ce acoperă cele patru arii strategice în care investește fundația, și anume educație, sănătate, voluntariat și servicii sociale.

 

Cinci premii au fost acordate ONG-urilor partenere și voluntarilor în cadrul  Galei Anuale a Fundației Vodafone România.

 

Anul acesta, Premiul pentru Educație a fost acordat Fundației pentru SMURD, pentru caravana „Fii pregătit!', care instruiește populația din toată țara pentru a face față dezastrelor naturale și situațiilor de urgență.

 

Premiul pentru Sănătate a fost oferit Fundației de Ajutor Medical Profilaxis, pentru proiectul „Împreună pentru sănătate', care oferă persoanelor din zonele rurale servicii medicale de specialitate prin intermediul unei soluții de telemedicină.

 

Premiul pentru Voluntariat a fost înmânat Amaliei Nistor și lui Dan Negru, angajați ai Vodafone România, pentru implicarea deosebită în activitățile de voluntariat ale Fundației Vodafone România.

 

Premiul pentru Servicii Sociale a fost acordat Asociației „Bună ziua, copii din România', pentru proiectul „Împreună cu ei, în comunitate', care reprezintă un model sustenabil și replicabil de integrare socială pentru tineri cu dizabilități.

 

Iar Premiul Special a fost înmânat Condelinei Kilikidis, membru al Consiliului Director al Fundației Vodafone România, pentru 18 ani de sprijin și dedicare față de acțiunile fundației.

 

Gala anuală a Fundaţiei  VodafoneGala anuală a Fundaţiei  Vodafone

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter