Alexandru Ciucu își dorește un al treilea copil

Publicat pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu par să aibă relația perfectă, însă își mai doresc ceva. Cei doi au împreună două fete, dar deja se gândesc să-și mărească familia cu un al treilea membru.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu

 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt părinții a două fetițe minunate, ultima dintre ele născându-se în primăvara acestui an. Însă a fi părinte nu este tocmai o treabă foarte ușoară, motiv pentru care, designerul are câteva sfaturi pentru cei care se gândesc să-și mărească familia.

Alexandru Ciucu: Când apare un copil toată viața se schimbă. Multă lume are impresia că se schimbă în rău, în sensul că nu mai poți să faci foarte multe, nu mai poți să pleci când vrei, unde vrei, cum vrei. Dacă sunt foarte dependenți de vacanțe vor resimți o constrângere, dar constrângerea asta vine la pachet cu niște împliniri pe care nu ai cum să ți le imaginezi până nu ai un copil. Îți poate povesti oricine, dar până nu-l ai tu pe al tău nu o să înțelegi niciodată pe deplin ce înseamnă un zâmbet de copil.

Alexandru Ciucu este fascinat de fetele sale, motiv pentru care ne-a mărturisit că își mai dorește un copil.

Alexandru Ciucu: Deci, ca să le dau un sfat viitorilor părinți este să se gândească bine înainte de a face un copil, pentru că viața lor de atunci se va schimba. Iar dacă vor să-l aibă și pe-al doilea le spun să se gândească foarte bine.  Nu știu la al treilea cum este, pentru că noi ne dorim trei copii, eu cel puțin îmi doresc asta. Nu neapărat acum, poate în viitor.  Este un număr al copiilor care aduce într-adevăr o hărmălaie frumoasă în familie, o completează într-un fel.

 

Adina Vîlcea

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter