Madonna adoptă încă doi copii din Malawi

Publicat pe

La Hollywood, adopția copiilor din țările lumii a treia pare să fie o adevărată modă, nu puține fiind vedetele care au ales să înfieze, chiar dacă aveau propriii copii. Printre ele, Brad Pitt și Angelina Jolie, Charlize Theron, Ewan McGregor și Madonna, care, deși mai are doi copii adoptați din Africa, acum a depus o nouă cerere.

 

 

Madonna, David și Mercy

 

Chiar dacă are doi copii biologici, Lourdes (20) și Rocco (16), Madonna (58) a ales să mai înfieze doi, din Malawi. În 2008, artista reușea să-l adopte pe David Banda (11), iar un an mai târziu și o fetiță – Mercy James (11). David a fost adoptat de bebeluș, în timp ce Mercy avea deja 4 ani în momentul adopției.

 

 

Madonna, care în 2006 a înființat fundația de caritate Raising Malawi, ce se adresează copiilor orfani și săraci din Africa de Sud și are nenumărate programe de sănătate, educație și suport comunitar, a fost acuzată la vremea aceea de președinta Joyce Banda că, de fapt, vrea să profite de statutul său de VIP pentru a-și face publicitate și că nu a investit chiar atât de mulți bani pentru ajutorarea orfanilor. E adevărat, nici în Malawi procesul de adopție nu durează mai puțin, de obicei o mamă fiind obligată să stea cu micuțul pe care urmează să-l adopte un an de zile, ceea ce în cazul Madonnei nu s-a întâmplat, deci în acest caz chiar s-a folosit de statutul său privilegiat.

 

 

 

 

 

Ulterior, la putere a venit președintele Pether Mutharika, iar relațiile cu fondatoarea centrului Raising Malawi s-au îmbunătățit vizibil, așadar cântăreața a depus recent din nou cerere de adopție pentru doi copii din Malawi. Madonna a apărut înaintea membrilor Înaltei Curți din Lilongwe, capitala statului, pentru a aplica în acest sens, urmând ca aceștia să decidă dacă îi vor da permisiunea de adopție.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter