Care este motivul pentru care Ryan Gosling provoacă spaima?

Publicat pe

Numele lui Ryan Gosling e pe buzele tuturor după ce rolul din La La Land i-a adus un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar. 

Dar zilele acestea altceva a atras atenția – un lucru nici pe departe la fel de flatant ca succesele din utlima perioadă: statuia de ceară pe care Muzeul Madame Tussaud de la Berlin a arătat-o luni publicului.

Fanii sunt de părere că este ceva în neregulă la copia din ceară a actorului. Pe rețelele de social media au curs comentarii despre cât de nereușită este statuia, unii fiind de părere că „arată de parcă e gata să sară la tine și să te mănânce când te întorci cu spatele' sau că „seamănă cu tipul despre care toată lumea spune că seamănă cu Ryan Gosling', în cel mai bun caz!

Desigur, Muzeul a creat și lansat a doua statuie acum, tocmai pentru a se promova reciproc pe fondul succesului de casă al lui Ryan din ultimul timp. Totuși, Madame Tussaud a mai lansat o statuie a lui Gosling în 2014, despre care lumea e de părere că este mult mai fidelă modelului și că nu are aerul de „stalker, sau serial killer' pe care o are cea nouă!

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Care este motivul pentru care Ryan Gosling provoacă spaima?Care este motivul pentru care Ryan Gosling provoacă spaima?

Citește și:

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/emma-stone-complexe-motivul-este-ryan-gosling-2386371

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/eva-mendes-si-ryan-gosling-s-au-casatorit-secret-2379676 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter