Taylor Swift a lipsit de la un eveniment important

Publicat pe

Fanii lui Taylor Swift sunt dezbinați: unii o apără, spunând că a făcut bine că nu a participat la Marșul Femeilor, alții pun la îndoială faptul că este într-adevăr de partea cauzei.

Womens March continuă să facă valuri. În primul rând, prin prezența unui număr record de participanți și al celebritățior care au luat cuvântul împotriva relelor tratamente față de femei și care încă au ecou.

Printre vedetele participante s-au numărat Jane Fonda, Charlize Theorn, Alicia Keys, Madonna, Natalie Portman, Amy Poheler, Rihanna sau Miley Cyrus.

Nu și Taylor Swift, însă. Cunoscută drept pop icon și idolul adolescentelor, a preferat să nu apără în public, dar a lansat un mesaj de susținere pe contul ei de Instagram:

„Transmit toată iubirea, mândria și respectul celor care au fost la marș. Sunt mândră că sunt femeie în aceste zile și în fiecare zi. #WomensMarch '

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta, Instagram

Taylor Swift a lipsit de la un eveniment importantTaylor Swift a lipsit de la un eveniment important

Citește și:

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/taylor-swift-si-tom-hiddleston-s-au-despartit-2378702 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter