Drama neștiută a magicianului Robert Tudor: "M-am născut cu gura strâmbă, e un miracol că sunt în viață"

Publicat pe

Magicianul Robert Tudor a afirmat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că este una adevărat miracol că trăiește, având în vedere prin care a trecut încă dinainte să se nască. Magicianul Robert Tudor a precizat că s-a născut cu „gura strâmbă' și că nu aude deloc cu urechea stângă, totul din cauza mamei sale, care a încercat prin diverse metode să-l avorteze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 38 de ani, Robert Tudor, fost finalist de la „Românii au talent', încântă mereu publicul prin umorul specific și timbrul vocii lesne de recunoscut. Însă puțină lume știe ce dramă ascunde omul care îi face pe toți să râdă, iar cea care a încercat să-i facă rău a fost chiar mama lui.

Drama neștiută a magicianului Robert Tudor: "M-am născut cu gura strâmbă, e un miracol că sunt în viață"Drama neștiută a magicianului Robert Tudor: "M-am născut cu gura strâmbă, e un miracol că sunt în viață"

Magicianul Robert Tudor, poveste de viață ca-n filmele de groază

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, magicianul Robert Tudor a dezvăluit că mama lui a încercat prin diverse metode să facă avort. Dar Dumnezeu avea alte planuri pentru el și copilul de atunci a trăit, în ciuda tuturor obstacolelor, iar acum este un adult fericit, dar afectat, totuși, de anumite traume.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit.

Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici', a spus Robert Tudor în podcastul „Acasă la Măruță'.

Robert a relatat cele trei metode prin care mama lui a încercat să avorteze.

„A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1.(…)

Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84', a povestit Robert Tudor.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:'Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…'

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:’Eram într-o stare critică’

Citește și: Cel rol a vrut Florin Piersic să joace și de ce nu a reușit niciodată: „Îl regret’

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana: „A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori’

Magicianul Robert Tudor s-a născut cu „gura strâmbă'

În timpul podcastului lui Cătălin Măruță, magicianul Robert Tudor a precizat că s-a născut cu „gura strâmbă'. În plus, Robert a dezvăluit că nu aude deloc cu urechea stângă, toate acestea fiind urmări ale încercărilor eșuate ale mamei sale de a-l avorta.

„Cică auzeam un pic când eram mic, dar apoi s-a agravat. Am purtat și aparat o perioadă și îmi era mai bine. Am fost la medici și am ăia dezactivați. Cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i mai am', a povestit magicianul Robert Tudor.

Totodată, magicianul a explicat că a pierdut aparatul auditiv când a dat probă la „Vocea României junior'. „Era și aparatul scump și nu mi-am mai luat altul', a spus Robert Tudor.

Robert Tudor: „Toată lumea se naște cu un scop'

Magicianul Robert Tudor a avut o copilărie dificilă, însă omul care ne-a vrăjit la fiecare apariție spune că știe care este rostul său pe pământ.

„Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț, să rămână ceva în urma ta. Și eu asta vreau să fac prin râsete, prin magie', a precizat magicianul în podcastul „Acasă la Măruță'.

Cum a devenit Robert Tudor magician

Eram într-o companie a lui Doru Rancea, soțul lui Beatrice Rancea. El m-a luat sub aripa lui timp de cinci ani. Am cerut o mărire de salariu, de 200 de lei, și nu mi-a dat. Aveam 1.400 de lei și îmi doream 1.600 pentru că nu-mi ajungeau. De-atunci am plecat singur la drum.

Mi-am achiziționat numere de magie și am început să fac evenimente în locurile de joacă pentru copii, dar și pentru adulți.

Arsenalul e costisitor! Am investit foarte mult, iar eu de fiecare dată trebuie să apar cu ceva nou. Sunt numere de magie și la 100 și ceva de mii de euro. Eu am dat și 15.000-20.000 de euro pe numere de magie, dar dacă nu aduc un plus de comedie ca oamenii să se uite, ele nu prind. Pentru că dacă faci numere clasice, oamenii își pierd interesul. Eu le împăturesc într-o poveste!„, povestea Magicianul Robert Tudor într-un interviu mai vechi acordat gsp.ro.

foto: Facebook Magicianul Robert Tudor

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter