Denisa și Viorel de la Mireasa au probleme în cuplu. Ce își reproșează cei doi îndrăgostiți: "Nu înțelegeam cu ce am greșit"

Publicat pe

Denisa și Viorel de la Mireasa se confruntă cu probleme serioase în cuplu. Cei doi se pare că au planuri total diferite cu privire la căsătorie, iar concurentul a fost deranjat de gestul iubitei sale față de un alt băiat. Iată ce își reproșează cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cuplul Viorel și Denisa se confruntă cu probleme. Cei doi au demonstrat că se iubesc, dar se pare că opiniile lor cu privire la căsătorie sunt diferite. Denisa a observat că iubitul ei are o altă părere în ceea ce privește mariajul.

Denisa și Viorel de la Mireasa au probleme în cuplu. Ce își reproșează cei doi îndrăgostiți: "Nu înțelegeam cu ce am greșit"Denisa și Viorel de la Mireasa au probleme în cuplu. Ce își reproșează cei doi îndrăgostiți: "Nu înțelegeam cu ce am greșit"

Denisa și Viorel își fac griji cu privire la o eventuală căsătorie. Concurenta emisiunii matrimoniale nu își dorește să ajungă în fața ofițerului stării civile și după să se despartă de partener din cauza incompatibilității.

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit:'Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu'

Citește și:Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată.Fosta concurentă e însărcinată: 'O să fim 3'

Citește și:Cum se simte Constantin Enceanu la o lună de la operația la genunchi:”Am avut o cădere psihică când mă deplasam cu cârjele și …

Citește și: Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au răcit și au ajuns la spital, pe perfuzii:„Am încercat tot ce se putea. Ne tratăm intravenos'

Denisa și Viorel de la Mireasa au probleme în cuplu

Denisa și Viorel s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, de la Antena, și s-au plăcut reciproc. Cei doi au decis să formeze un cuplu, iar recent, tânăra a fost cerută în căsătorie. Răspunsul a fost afirmativ, dar Denisa recunoaște că are dubii în ceea ce privește căsătoria cu Viorel. Concurenta nu dorește să ajungă în fața ofițerului de stare civilă ca apoi să se despartă din cauza incompatibilității.

Viorel și Denisa au demonstrat că se iubesc și au trecut prin multe lucruri ca să fie împreună. Cu toate acestea, tânăra a observat că iubitul ei are o altă gândire din partea lui Viorel, în ceea ce privește căsătoria.

'Când am zis chestia asta nu mă gândeam așa departe. Eu am anumite principii și tu la fel, legate de gesturi și așa mai departe. O căsătorie e foarte importantă, că nu vreau să mă căsătoresc ca apoi să divorțez. Avem modalități de gândire diferite', îi spunea Denisa iubitului ei.

Denisa: „Eu sunt supărată”

Denisa și Viorel au avut un un conflict, după ce tânărul a fost deranjat de gestul pe care iubita sa l-a făcut vizavi de un alt băiat. La rândul ei, Denisa a adus în discuție evenimentul cu Gabriela, atunci când aceasta i-a atins nasul lui Viorel, motiv pentru care s-a creat numeroase discuții în casa Mireasa.

'Tu erai indiferent și eu supărată. M-am uitat la tabloul ăla două ore și nu înțelegeam cu ce am greșit. Dacă ar veni la mine un băiat să-mi pună mâna undeva, nu vin la tine să-ți spun? Tu nu ai reacționat deloc și asta m-a deranjat. Nu-mi place că am adus iar în discuție subiectul ăsta, dar încercam să fac o comparație', a spus Denisa în cadrul emisiunii.

Când are loc finala emisiunii Mireasa, sezonul 6 are loc

Mireasa, sezonul 6, se apropie de final. Simona Gherghe a oferit primele declarații despre ultima ediție a emisiunii, declarând că există mai multe cupluri care vor să se căsătorească. Recent, în cadrul emisiunii au avut loc cereri în căsătorie în 5 țări diferite. Cei care au făcut pasul cel mare sunt Gabriela și Valentina, Miruna și Cosmin, Raluca și Alexandru, Roxana și Paul și Denisa și Viorel. Ultima ediție a emisiunii matrimoniale va fi difuzată pe 23 decembrie.

„Suntem în ultimele trei săptămâni din acest sezon, pentru că pe 23 decembrie este marea finală. Trăim cu ei momentele acelea frumoase când concurenții se pregătesc de căsătorii. Aceia care au decis să facă marele pas.Acasă deja ne pregătim de Crăciun, de sărbătorile de iarnă. Copiii abia așteaptă să vină Moș Crăciun. Au făcut deja scrisorile, repetă poeziile pentru serbarea de la grădi’, a susținut Simona Gherghe, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter