Cinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite. Imagini din vacanțele lor

Publicat pe

Cinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite. La Mireasa, show-ul matrimonial de la Antena 1, a avut loc o mare premieră: cereri în căsătorie în 5 țări diferite. Astfel, cinci cupluri de la Mireasă s-au iubit ca-n filme în 5 orașe diferite, din 5 țări diferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite. Pentru prima oară în istoria emisiunii Mireasa, telespectatorii au putut fi alături de cuplurile lor preferate într-o călătorie care le va putea schimba viaţa. Viena, Roma, Paris, Barcelona şi Londra sunt locurile unde bărbații din casa Mireasa au pus cea mai importantă întrebare din viața lor!

Cinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite. Imagini din vacanțele lorCinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite. Imagini din vacanțele lor

Premieră la Mireasa: Gabriela și Valentin au mers la Paris

Gabriela şi Valentin s-au plăcut încă de la premiera sezonului, în Turcia, însă nu s-au gândit atunci serios că vor forma un cuplu, din cauza diferenţei de vârstă dintre ei. Pe parcurs, cei doi au decis să îşi dea o şansă, în ciuda discuţiilor iscate chiar de mama lui Valentin, care a intrat în completiţie pentru a-I susţine. Marea întrebare a venit de la Valentin, chiar la Paris, în faţa Turnului Eiffel, locul despre care Gabriela a sugerat chiar în emisiune că ar fi cel mai romantic loc de pe pământ pentru un astfel de moment.

Premieră la Mireasa: Miruna și Cosmin au mers la Londra

 Tot cu un mic impediment legat de vârstă şi-au început relaţia şi Miruna şi Cosmin. Dacă el, la doar 22 de ani, plănuia să urmeze o facultate, ea a intrat în competiţie foarte hotărâtă să se căsătorească şi să facă un copil cât mai repede.

Deşi planul ei l-a dezarmat iniţial pe Cosmin, ulterior el a decis că Miruna este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viaţă şi a cerut ajutorul echipei de productie pentru a-i pune marea întrebare la Londra, în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor.

Premieră la Mireasa: Raluca și Alexandru au mers la Viena

Nici pentru Raluca şi Alexandru începutul relaţiei nu a fost cu dreptul. Inabordabilă la început, Alexandru s-a străduit mult ca să îi intre în graţii. Sigură pe ea şi independentă, Raluca a fost deranjată la început de firea lui boemă, însă uşor-uşor s-a lăsat cucerită de Alexandru.

Primul sărut al cuplului a avut loc într-un cadru special, la finalul unei melodii pe care concurentul i-a dedicat-o chiar în casa Mireasa. Cei doi au mers într-o excursie romantică în Viena, iar după o plimbare romantică în caleaşcă, Alexandru a decis să o ceară în căsătorie în apropierea Palatului Hofburg.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol:„E și pe placul ei’

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…’

Citește și: Fostul principe Nicolae și-a botezat fiul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia!Imagini emoționante de la ceremonie

Premieră la Mireasa: Roxana și Paul au mers la Roma

 Roxana şi Paul s-au plăcut încă de la început, în ciuda reţinerii concurentei de a porni o nouă relaţie foarte repede, din cauza suferinţelor din trecut. După nu mai puţin de trei despărţiri, ultima dintre ele chiar înainte ca Roxana să fie eliminată din competiţie, la decizia publicului, aceasta i-a mărturisit că de fapt îl iubeşte foarte mult şi că îl va aştepta afară până la finalul competiţiei.

Nu a fost nevoie, căci a revenit în casa Mireasa şi şi-au consolidat relaţia. Cererea în căsătorie, în cazul lor, a avut loc la Roma, la Colosseum.

Premieră la Mireasa: Denisa și Viorel au mers la Barcelona

De o poveste ca în filme au avut parte şi Denisa şi Viorel. Intrată mai târziu în competiţie, pentru Deni s-a dus o luptă aprigă între trei dintre băieţii din casa Mireasa: Viorel, George şi Andrei. Fiecare dintre ei a încercat să o cucerească în felul lui, iar în cele din urmă a câştigat Viorel, fiind şi cel mai plăcut de părinţii ei. Viorel a gândit cererea în cele mai mici detalii şi a inclus în ea şi marea ei pasiune, handbalul, astfel că marea întrebare a fost inscripţionată pe o minge de handbal şi rostită în Parcul Guell, din Barcelona.  

Cum au reacţionat tinerele puse în faţa unor momente atât de emoţionante şi ce au răspuns la întrebarea care le va schimba, cu siguranţă, vieţile, telespectatorii au putut afla în ediţia specială Mireasa, din 29 noiembrie.

Totodată, pe 30 noiembrie, de la ora 14:00, materialele în premieră cu fiecare cuplu Mireasa şi aventurile lor în călătoria ce le va marca relaţia vor putea fi urmărite la Antena 1, în vreme ce pe 1 decembrie, telespectatorii sunt invitaţi să sărbătorească româneşte alături de concurenţii din casa Mireasa şi invitaţii lor

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter