Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac cerebral

Publicat pe

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac cerebral și a fost transportată la spitalul Mendonca din Funchal, Portugalia.

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac cerebralMama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac cerebral


Presa locală scrie că mama lui Ronaldo este conștientă și stabilă, aceasta urmând să facă mai multe teste în următoarele ore pentru a afla mai multe amănunte despre starea sa de sănătate. Potrivit sursei citate, mama lui Ronaldo a făcut un accident vascular cerebral ischemic.

Citește și: Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară!


'Iubita mamă a lui Cristiano Ronaldo, Dolores, dusă de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular la 5 dimineața, potrivit informațiilor', scriu englezii de la The Sun.


Unicul părinte în viaţă al starului portughez a mai avut în trecut serioase probleme de sănătate şi a fost operată pentru cancer la ambii sâni.

Citește și: Ronaldo are patru copii superbi! Au crescut, iar imaginile cu ei au topit inimile fanilor!


Dolores Aveiro a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2007, peste care a trecut cu bine. În 2009, pe când evolua pentru Manchester United, Cristiano a donat suma de 100.000 de lire sterline pentru construirea unui nou centru de tratare al cancerului la spitalul unde mama lui era tratată.


Mama lui Ronaldo a vorbit în trecut despre cât de dificilă i-au făcut viața problemele cu băutura ale soțului: „Era beat aproape în fiecare zi. Nu l-am cunoscut așa bine niciodată. Mi-ar fi plăcut să fie lângă noi mai mult timp. Deși nu și-a tratat niciodată copiii greșit, eu am devenit victima lui'.

Citește și: Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de la Georgina Rodriguez, viitoare lui soție


Mama lui Ronaldo a mărturisit că a încercat să facă avort atunci când era însărcinată cu fotbalistul.

Conform Globo Esporte, aceasta a declarat atunci că „Deja aveam trei copii, am încercat să fac un avort și nu am reușit. Ce bine, pentru că a fost steaua care mi-a luminat viața!'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter