Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de la Georgina Rodriguez, viitoare lui soție

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a împlinit 35 de ani, pe 5 februarie, ocazie cu care viitoare lui soție, Georgina Rodriguez, i-a făcut un cadou impresionant.
Femeia cu care starul Juventus are o fetiță în vârstă de doi ani l-a surprins pe fotbalist cu un cadou uimitor.

Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de la Georgina Rodriguez, viitoare lui soțieCe cadou a primit Cristiano Ronaldo de la Georgina Rodriguez, viitoare lui soție
Citește și: Cristiano Ronaldo se va căsători cu iubita lui, Georgina Rodriguz. Când va avea loc nunta


Înainte de a lua masa la un restaurant de lux din Torino, jucătorul portughez a fost întampinat afară e câțiva prieteni care i-au cântat „La mulți ani'.

Georgina Rodriguez l-a surprins pe Ronaldo cu un automobil de lux, cunoscându-i pasiunea pentru mașini.

Citește și: Poză de colecţie cu familia lui Cristiano Ronaldo! Fotbalistul e un tată împlinit


Momentul a fost imortalizat și publicat pe rețelele sociale. „Felicitări, bărbatul vieții mele! Acesta este cadoul tău, Cristiano, în care ne transportăm dragostea', i-a transmis Georgina viitorului soț.

Citește și: Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, extrem de sexy la Gala FIFA 2017. Cum arată aceasta în ultimul trimestru de sarcină


Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au un copil împreună – Alana Martina, care s-a născut în noiembrie 2017. Fotomodelul are grijă și de ceilalți 3 copii ai iubitului său, când acesta este plecat – Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 8 ani, și gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, născuți în iunie 2017.

Citește și: Prima fotografie cu fiica lui Cristiano Ronaldo! Alana Martina a moştenit din trăsăturile tatălui ei celebru


„Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietena mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel”, a declarat Ronaldo într-un interviu, anul trecut.

Citește și: Cristiano Ronaldo, acuzat că și-a înșelat iubita însărcinată: „A fost o noapte fierbinte!' Cum arată cea care l-a determinat să calce strâmb
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter