Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei Române: "Copiii devin vedete prematur și apare depresia"

Publicat pe

Marcel Pavel se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Artistul are o carieră de succes și o familie minunată. Fiica sa, Yuvenalia dansează balent și a debutat recent pe scena Operei Române. Cu toate astea, solistul a luat o decizie radicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mică a lui Marcel Pavel a fost atrasă de balet încă de mică, moștenind talentul mamei sale, Violeta, fosta balerină la Balshoi Teatr. Yuvenalia, în vârstă de 9 ani, este extrem de talentată, iar recent a debutat în cadrul unei serbări școlare, pe scena Operei Române din București.

Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei Române: "Copiii devin vedete prematur și apare depresia"Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei Române: "Copiii devin vedete prematur și apare depresia"

Dincolo de perioada plină, Marcel Pavel s-a bucurat din plin să-și vadă fiica călcând pe urmele mamei sale. Yuvenalia a dansat balet pe o scenă celebră, făcându-i mândri pe părinții ei. Cu toate astea, artistul a luat o decizie în privința viitorului fiicei sale, de teamă să nu aibă soarta copiilor altor celebrități.

Citește și: La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța:”A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian…”

Citește și:De ce nu s-au cununat religios Marcel Pavel și soția lui, după 30 de ani de relație:'Vom face acest pas atunci când…'

Citește și:Ce intervenții estetice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu recent:”Mie îmi place să am gura mare”

Citește și:Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia:„Șampania era 2000 de euro'

Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei

Marcel Pavel este foarte mândru de copiii lui. Fiica sa, Yuvenalia dansează balet și a debutat recent pe scena Operei Române. Micuța de 9 ani a moștenit talentul mamei sale, fostă balerină, iar acum și-a făcut părinții mândri. Marcel Pavel s-a bucurat foarte mult în momentul în care și-a văzut fiica dansând pe o scenă celebră. Cu toate astea, artistul se gândește la viitorul Yuvanaliei și nu vrea ca aceasta să devină o persoană publică la o vârstă fragedă.

„Nu vreau să fac din copilul meu un așa – zis geniu sau o persoană publică, din moment ce ea abia a deschis ochii către lumea artei. Nu vreau să procedez precum alți părinți, care, după părerea mea, comit o greșeală. La vârsta de 14 ani, copiii devin vedete, iar peste încă un an, abandonează', a declarat Marcel Pavel pentru FANATIK.

Marcel Pavel: „Mulți dintre acești copii se obișnuiesc să fie glorioși de mici”

Îndrăgitul artist susține că cei mici se pot confrunta cu depresii dacă devin vedete de la o vârstă fragedă. Mai mult, Marcel Pavel este de părere că aceștia trebuie să își trăiască copilăria.

„Urmează depresiile, pentru că mulți dintre acești copii se obișnuiesc să fie glorioși de mici, dar, în timp li se schimbă ideile și concepția despre viață. Ei trăiesc cu amintirile copilăriei și se lovesc de niște aspecte dure în perioada adolescenței și la maturitate, care le opresc evoluția', a mai spus artistul.

Yuvenalia cântă la pian

Marcel Pavel și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor și a preferat ca toți cei trei copii ai săi să nu apară prea des pe micile ecrane. Yuvenalia, mezina familiei se pare că a moștenit și talentul artistic al tatălui său.

Micuța urmează cursurile liceului „George Enescu', este pianistă și face și lecții de canto.  „Așadar, are laturi artistice extraordinare. Nu geniale, dar se dezvoltă frumos, și are preocupări inteligente', a mai spus Marcel Pavel.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter