La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța: "A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian..."

Publicat pe

La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța. Marcel Pavel a fost invitat să cânte la un eveniment extrem de important, în Franța. Recent, artistul a povestit cum s-a petrecut totul, dar și cu ce impresii a rămas după această experiență!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști din țara noastră. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, acesta este împlinit și pe plan personal. Este căsătorit Violeta, în vârstă de 49 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 28 de ani. Din iubirea lor, au venit pe lume trei copii, Richard, Sasha și Ioana Iuvenalia.

La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța: "A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian..."La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța: "A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian..."

De-a lungul timpului, cântărețul a onorat sute sau chiar mii de evenimente, însă unul de unul dintre ele își aduce aminte cu mare plăcere. Recent, a fost invitat în Franța să susțină un program artistic la nunta lui Frank Müller, fabricantul vestitelor ceasuri elvețiene. Iată cum a decurs totul, dar și ce spune acesta despre întreaga experiență!

Citește și: Soția lui Marcel Pavel suferă pentru rudele ei din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina: „Inima ei este frântă'

Citește și: Ce bine arată Violeta, soţia lui Marcel Pavel,la 48 de ani! Povestea lor de dragoste este demnă de un film

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin.Cum e trecută acum în acte

Citește și: Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională:„Avem încă o artistă în familie’

La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța

Weekend-ul trecut, Marcel Pavel a cântat pentru Frank Muller, celebrul fabricant al ceasurilor elvețiene și invitații săi de seamă. Evenimentul a avut loc în regiunea Provence Côte dAzur, iar invitații au fost doar oameni de seamă, de cultură și de artă.

Printre persoanele invitate la nuntă s-au numărat artiști din Franța și Elveția, iar nașul de cununie a fost Michel Boicon, unul dintre producătorii muzicali ai Larei Fabian.

'Am cântat pentru Frank Müller, celebrul fabricant al ceasurilor elvețiene și invitații săi de seamă. Am luat parte la un eveniment special din viața familiei sale. A fost o atmosferă extraordinară. Evenimentul s-a desfășurat în Provence Côte dAzur. 

Au luat parte invitați de seamă, oameni de afaceri, dar și oameni de cultură și de artă. Printre ei s-au numărat artiști din Franța și Elveția. Nașul de cununie a fost Michel Boicon, unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian', a declarat Marcel Pavel pentru FANATIK. 

Încântați de prestația artistului român, fabricantul de ceasuri, Frank Müller l-a invitat pe Marcel Pavel să-i încânte pe invitați și la petrecerea de a doua zi. Nunta fabricantului de ceasuri meniul a fost unul special cu preparate realizate de unul dintre cei mai apreciați bucătari din Franța, Chef Bruno, potrivit sursei citate anterior.

Din meniu nu au lipsit preparatele cu trufe, cum ar fi carne roșie pe un pat de sparanghel cu mouse de trufe, întrucât cei doi bucătari sunt renumiți pentru acest gen de preparat.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter