Ce bine arată Violeta, soţia lui Marcel Pavel,la 48 de ani! Povestea lor de dragoste este demnă de un film

Publicat pe

Violeta, soţia lui Marcel Pavel, a împlinit 48 de ani luna aceasta şi din fotografiile de la ziua ei se vede că arată excelent, în pofida faptului că este mămică pentru trei copii. De profesie balerină, Violeta pare că a descoperit secretul tinereţii pentru că anii nu au trecut deloc peste chipul ei, responsabilă pentru fericirea care i se citeşte pe chip fiind şi povestea de dragoste demnă de un film pe care o trăieşte de 27 de ani cu Marcel.

Ce bine arată Violeta, soţia lui Marcel Pavel,la 48 de ani! Povestea lor de dragoste este demnă de un filmCe bine arată Violeta, soţia lui Marcel Pavel,la 48 de ani! Povestea lor de dragoste este demnă de un film

Născută sub numele de Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia şi a venit în România în 1992,  pentru a sustine o serie de spectacole. Astfel l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie.

„La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul, povesteşte Violeta.

Violeta Pavel a fost dintotdeauna o prezenţă discretă în showbizul din România, rare fiind momentele când îl însoţeşte pe Marcel la evenimente mondene. Soţia artistului a preferat să se ocupe de afacerile familiei şi de educaţia celor trei copii ai lor – doi băieți, Sasha (17 ani) și Richard (20 de ani), care sunt amândoi interesați de o carieră muzicală și o fetiță, de şase ani, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

Iuvenalia nu pare interesată de muzică, deocamdată şi a deprins pasiunea mamei sale pentru dans.

„Acum doi ani toți din casă făceau sport. A vrut și ea să fie karatistă. Și-a luat mănuși. Și am înscris-o direct la Casa de balet, ca să-i schimb viziunea și perspectiva. Merge la balet de când a renunțat la kickboxing', spune Violeta Pavel despre fiica ei și a lui Marcel Pavel.

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter