Margherita de la Clejani, scandal în plină stradă cu paparazzii. I-a agresat și i-a înjurat în cel mai josnic mod! „Pleacă de aici, că vă dau cu ceva în cap!”

Publicat pe

Margherita de la Clejani se transformă pe zi ce trece în fata rea a showbizului românesc. La scurt timp după ce a provocat un accident de mașină, aflată sub influența drogurilor, fiica celor doi Clejani pare să fi pierdut total controlul! Acum s-a luat la bătaie cu paparazzii care au urmărit-o!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce, la finele săptămânii trecute, a produs un accident de mașină, intrând în atenția presei, Margherita de la Clejani pare să-și fi pierdut complet controlul. Iar asta o spun postările ei indecente de pe Instagram și limbajul suburban pe care îl folosește cu jurnaliștii…

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

A înjurat paparazzii pe Instagram!

Recent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, deranjată de intruziunea jurnaliștilor în viața ei, a postat un comentariu injurios la adresa acestora pe Instagram: „Îmi bag [email protected]#& în voi de insuportabili’, a scris Margherita. Se pare că mesajul este adresat unei echipe de paparazzi de la un site, care azi a abordat-o, pe stradă, pentru un interviu.

Citește și: Jojo și Liviu Vârciu, colegi la Te cunosc de undeva. În trecut au fost la un pas de căsătorie, apoi s-au despărțit cu scandal

Margherita, scoasă din minți de insistențele celor care o filmau

Din păcate, acesta a fost doar începutul, deoarece, ieri, Margherita, a intrat în conflict cu paparazzii și fizic. Interpelată de o echipă Spynews.ro, care a filmat întregul moment halucinant, bruneta nu doar că a folosit un limbaj greu de reprodus, ci i-a și agresat pe cei care voiau să-i ia un interviu! „Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap!', le-a spus Margherita paparazzilor, care au încercat în zadar să o liniștească. „Sunt agresivă și îți dau cu ceva în cap!', a spus bruneta, scoasă din minți de insistențele acestora.

Margherita de la Clejani, scandal în plină stradă cu paparazzii. I-a agresat și i-a înjurat în cel mai josnic mod! „Pleacă de aici, că vă dau cu ceva în cap!'Margherita de la Clejani, scandal în plină stradă cu paparazzii. I-a agresat și i-a înjurat în cel mai josnic mod! „Pleacă de aici, că vă dau cu ceva în cap!'

„Vă și scuip!”

După ce i-a anunțat cu emfază că ea e mult prea prețioasă și că nu discută decât cu cei de la Hollywood, artista a încercat să-i smulgă camera unui paparazzo, fiind la un pas de a-l lovi în față, iar apoi s-a îndepărtat de ei arătându-le degetul mijlociu și înjurându-i. Iar când unul dintre paparazzi Spynews.ro a trecut pe lângă ea, cântăreața l-a agresat direct. 

Mai mult, când a fost întrebată dacă a consumat ceva, Margherita a dat un răspuns halucinant…

„Am cosumat pe mă-ta. O [email protected]#$. Pentru că vreau, pot și că-mi permit. Dați-vă în [email protected]#$ că m-ai făcut drogată. Du-te în [email protected]#$ la IML și vorbește cu ei, nu cu mine. Reacțiile astea sunt pe măsură. Nu poate să stea omul liber, liniștit. Mă filmezi, du-te în [email protected]#$ de fraier', a mai spus artisa.

„Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n [email protected]#$ mea și cu toată familia. [email protected]#$!', a încheiat Margherita, conform sursei citate.

Foto: Instagram, Spynews

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă