Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei grec a fost carantinat cu forța, din cauza unei neînțelegeri, deși este bolnav: ”Alții culeg sparanghel și el e ținut degeaba acolo!”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu și-a ieșit din minți după ce iubitul său, cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos, a fost plasat în carantină instituționalizată forțată, în urma unei neînțelegeri de la vamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Invitată la „Showbiz Report', Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre starea în care se ală iubitul ei acum, aflat în carantină la Constanța, dar și demersuri legale va face pentru a-și face dreptate, considerând toată întâmplarea un abuz.

„Am vorbit cu avocata. Mâine dimineața la prima oră va contesta măsura carantinării instituționalizate obligatoriu, tocmai pentru că nouă ni se pare un abuz. (…) Noi nu suntem infractori să ne bage la pușcărie, suntem niște oameni corecți', a afirmat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro.

În ceea ce privește starea lui Nikos Papadopoulos, Adriana spune că nu este tratat corespunzător, mai ales că are probleme de sănătate.

„Este o persoană cu problemele medicale, este o persoană care are un test astăzi ieșit negativ pentru covid. (…) El a declarat la frontieră că stă în autoizolare. Eu ce să mai înțeleg din țara asta în care văd că mii de persoane se duc și culeg sparanghel și stau unii lângă alții ca sardinele și nu-l mai iau niciun mascat, niciun apicultor. Și pe amărâtul ăsta care stă singur în carantină, în chiloți și în șlapi îl ia și îl ține 2 săptămâni pe izolare la hotelul ăla de pe timpul lui Ceaușescu. Nu are schimburi, nu are nimic la el. Nu are voie sa iasă. Are nevoie de o dietă de specialitate. Nimeni nu l-a întrebat dacă are vreo boală', a mai dezvăluit vedeta.

Pe de cealaltă parte, Nikos vorbește despre condițiile în care este ținut în carantină.

„Doamna de la vamă nu știa engleză prea bine și a ințeles greșit. A confundat localitatea de reședință și de aceea am ajuns aici (…) Dacă ies din salon, mă pedepsesc. Am cerut apă să iau pastilele, mi-au dat să beau dintr-un pahar de analize', a adăugat și Nikolaos Papadopoulos.

Mai mult, Bahmuțeanu este de părere că lista abuzurilor ar fi putut continua dacă cumva iubitul său ar fi pățit ceva.

'Ieri am țipat la toată lumea să îl testeze de coronavirus. Dacă doamne ferește murea aseară, spuneau că a murit de coronavirus', a mai spus Adriana la emisiunea Showbiz Report de pe Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei grec a fost carantinat cu forța, din cauza unei neînțelegeri, deși este bolnav: 'Alții culeg sparanghel și el e ținut degeaba acolo!'Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei grec a fost carantinat cu forța, din cauza unei neînțelegeri, deși este bolnav: 'Alții culeg sparanghel și el e ținut degeaba acolo!'

Luat de acasă cu mascații

Adriana Bahmuțeanu a povestit și la Sinteza zile, că iubitul ei a fost luat de acasă cu mascații și dus în carantină.

A venit la București și mi-a lăsat mașina și a luat mașina lui în care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanța unde avea nevoie să-și facă piesele la studio, studioul fiind în casă. În câteva zile vin acești mascați cu două mașini, îl bagă într-o dubă de poliție cu gratii ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, e un artist de succes și plătește taxe statului român.

Niciunul dintre acei ofițeri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleză – am încercat eu să comunic cu ei, dar nu voiau nici să comunice prin speaker, fără să atingă telefonul suspectului de COVID. Până la urmă am început să urlu”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu spune că totul ar fi putut să se întămple pentru că s-a produs o confuzie.

Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia pentru un tratament medical și el trece ambele adrese ca să nu aibă probleme cu poliția”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter