Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații despre scandalul cu drogurile. Cum răspunde Theodor acuzațiilor: ”Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru”

Publicat pe

Iubitul Margheritei de la Clejani a decis să rupă tăcerea și să spună lucrurilor pe nume din punctul lui de vedere. Theodor a fost acuzat că el i-ar fi dat artistei substanțe interzise și că tot el este cel care le prepară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volan și a făcut accident, informații halucinante au ieșit la iveală despre presupusul iubit al acesteia. Theodor ar mai fi avut și în trecut probleme cu legea, dar și cu substanțele interzise.

În ediția de seară de trecută de la Xtra Night Show, tânărul a vorbit într-un interviu despre situația în care se află și a răspuns acuzațiilor care i se aduc. Theodor susține că anumite substanțe pe care le ia se găsesc la farmacie fără rețetă și că nu necesită alte documente pentru a le achiziționa.

Se pare că iubitul Margheritei de la Clejani a ajuns și la psihiatru, după cum chiar el a recunoscut. Medicul i-a prescris o rețetă lui Theodor, pentru că acesta ar fi avut mari probleme cu somnul.

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere, este fără rețetă, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul mai demult', a declarat iubitul Margheritei pentru Xtra Night Show, în cadrul unui interviu.

Iubitul Margheritei de la Clejani nu se simte vinovat pentru nimic

Tânărul susține că Margherita de la Clejani nu are nicio legătura cu ceea ce face el și că rezultatele de la INML vor dovedi acest lucru. Theodor a specificat că nu este agresiv cu animalele, ba chiar le iubește și că are un câine care doarme cu el în pat. Aceste justificări vin după ce a lovit maimuța Margheritei.

Tânărul neagă și speculațiile cum că tot timpul ar fi incoerent și ar avea un comportament ciudat. Iubitul Margheritei de la Clejani spune că are un defect de vorbire, iar toată lumea interpretează greșit.

'Faptul că am un defect de vorbire a fost interpretat în presă ca un mod ce aduce atingere demnității umane și imaginii mele. Acest fapt fiind exploatat în presă în mod negativ, în scopul de a mă denigra, pentru că eu sunt rr-it. Și nu pot să zic deloc litera 'r'', a mai spus Theodor.

Citește și: Margherita de la Clejani naște un scandal din orice! Azi, a înjurat o echipă de jurnaliști, inclusiv pe propria pagină de Instagram

FOTO: Facebook

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații despre scandalul cu drogurile. Cum răspunde Theodor acuzațiilor: 'Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru'Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații despre scandalul cu drogurile. Cum răspunde Theodor acuzațiilor: 'Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter