Simona Gherghe, speriată de pandemia de COVID-19! Cum se ține departe de viruși: "Îmi fac un vaccin pe care copiii..."

Publicat pe

Pandemia de COVID-19 continuă să facă victime și pare departe de a se fi încheiat, așadar Simona Gherghe a luat decizia de a își proteja familia. Vedeta a apelat la medic și atât ea, cât și întreaga famililie au făcut un vaccin care protejează de pneumonie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși ne aflăm în perioada de relaxare, numărul infectaților cu COVID-19 continuă să fluctueze, fapt de natură să-i neliniștească pe cei mai mulți dintre noi. Nu fac excepție, evident, nici vedetele, și cu atât mai mult cele care au copii mici sau părinți aflați în categoria de risc. Printre ele se numără și Simona Gherghe, care a mărturisit că a decis să-și ia toate măsurile de precauție în acest sens.

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

Vaccinul care te ferește de penumonii

Recent, vedeta le-a împărtășit fanilor săi de pe conturile de socializare cum se protejează în această perioadă.

„Bună, dragilor! Sunt la medicul de familie. Am ajuns acum, sunt parcată în fața clinicii, pentru că mă vaccinez. Îmi fac un vaccin pe care copiii, bebelușii îl au trecuți acolo în schema obligatorie, mamele în știu. Este cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe', a povestit Simona într-un InstaStory.

Citește și: Jojo și Liviu Vârciu, colegi la Te cunosc de undeva. În trecut au fost la un pas de căsătorie, apoi s-au despărțit cu scandal

Simona Gherghe, speriată de pandemia de COVID-19! Cum se ține departe de viruși: "Îmi fac un vaccin pe care copiii..."Simona Gherghe, speriată de pandemia de COVID-19! Cum se ține departe de viruși: "Îmi fac un vaccin pe care copiii..."

Și-a convins toată familia să se vaccineze!

Mai mult, pentru a se asigura că nimeni din familie nu va contracta vreun virus sau vreun streptococ, Simona și-a convins toată familia, de la mare la mic, să se vaccineze.

„Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem', a continuat Simona Gherghe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter