Maria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie: “Sigur voi face banii pentru film”/ VIDEO EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Maria Dinulescu este un nume de referință în lumea filmului, însă actrița și-a descoperit recent o altă aptitudine, care îi aduce venituri mai consistente. A devenit consultant imobiliar în Dubai, unde muncește la foc automat pentru a strânge bani ca să-și facă propriul film. Momentan este entuziasmată să aibă două profesii și susține că se descurcă excelent în ambele domenii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Buna, Maria! Ai revenit din Dubai, pentru cât timp? Ce te-a adus acasă?

Am venit doar pentru promovare, pentru ce fac în Dubai, pentru consultanță imobiliară. A se înțelege foarte clar că nu este vânzare, ci consultanță, adică înțelegi ce își dorește clientul, îi explici ce poți să îi oferi, are noi întrebări, i le clarifici, îi faci o ofertă potrivită bugetului și apoi îl ajuți mai departe, după ce a cumpărat: testament, acte, plăți, mobilat și așa mai departe. E foarte plăcut.

Maria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie: Sigur voi face banii pentru film'/ VIDEO EXCLUSIVMaria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie: Sigur voi face banii pentru film'/ VIDEO EXCLUSIV

Maria Dinulescu face consultanță imobiliară în Dubai ca să investească în actorie

Cum ai ajuns într-un domeniu total diferit față de actorie?

Pentru că în pandemie am construit două case de la zero și nu am știut că pot să fac asta, am fost foarte surprinsă, și apoi am vrut să-mi regizez un film, pentru care nu am găsit fonduri și am zis ok, trebuie să fac banii mei. Și dacă tot am fost în stare să construiesc două case și să vând niște terenuri, poate pot să fac asta în Dubai. Și a fost o decizie excelentă, pentru că toată experiența mea de viață și trăitul în alte țări și capabilitatea mea de a putea să empatizez cu cealaltă persoană mă ajută extraordinar de mult acum. Și sigur voi face banii pentru film.

Concret, ce ai făcut pentru construcția celor două case?

Am fost diriginte de șantier, am făcut toate cumpărăturile, am fost designer de interior, am vândut casele, a fost foarte bine. Până la aceste două proiecte, nu am știut că pot manageria oameni. Sunt încântată, pentru că în actorie am multe premii câștigate, am foarte multe studii, pe când aici nu am știut că pot avea această disciplină de a lucra împreună cu oamenii atât de bine.

Financiar cred că îți este mult mai ok.

Ce se întâmplă în Dubai este neașteptat. Chiar recomand fiecărei persoane care este disciplinată, foarte serioasă și care poate să înțeleagă un punct de vedere al celeilalte persoane care investește, recomand să vină în Dubai să lucreze în domeniul acesta, pentru că se fac enorm de mulți bani.

După ce ai vândut casele respective, cum ai făcut saltul spre Dubai?

Am aplicat pe un link, am pus un CV și asta e tot. Am mers, am dat 4 interviuri pe zi timp de 6 zile. În a șasea zi eu mi-am ales cu cine vreau să lucrez și e foarte bine momentan. Dar este foarte multă muncă. Enorm.

 Cum arată ziua ta de muncă?

Pentru că ziua mea de lucru este foarte grea și nu se termină niciodată după 12 ore, dimineața este fantastică, e foarte lentă, încep foarte târziu, beau cafeaua, mă relaxez, stau cu mine, ascult muzică, mă rog și după aceea merg la birou.

Maria Dinulescui strânge bani ca să regizeze propriul film

La actorie ai renunțat momentan? Ai luat o pauză?

Nu, sub nicio formă. Chiar în iunie filmez, o să devin un avatar și sunt foarte încântată. Mă caută lumea, am muncit 20 de ani pentru asta.

Ce alte proiecte mai ai în derulare pe partea de actorie?

Pe partea artistică nu am nimic altceva momentan, doar vreau să strâng banii să regizez filmul, am găsit și un investitor, fiind în Dubai, evident. Dar lucrurile se vor lega de la sine, și cumva îmi doresc să fac două profesii în paralel, astfel încât să pot să-mi permit să investesc în proiectele proprii, dar, în același timp, să-mi ajut și colegii în care am încredere.

În afară de film pentru care strângi bani, ai de gând să investești în Dubai, ți-ai luat acolo vreo proprietate?

Nu, nu am luat, dar sigur, de fiecare dată când ajut un client, un investitor să devină proprietar, mă îndrăgostesc de fiecare proprietate. Gândesc pentru ei ca și cum ar fi banii mei. Cred că de asta am și atât de mult succes, pentru că sunt extrem de sinceră în relația cu clienții mei. Avem investitori din România care fac foarte bine bani în România, dar singurul lor motiv să vină în Dubai este ca să se asigure că banii vor fi și într-un alt loc, altfel sunt foarte buni în România. Și atunci mă gândesc din punctul lor de vedere tot timpul, de la situație la situație.

Ai avut un feeling cu Dubaiul sau ți-a recomandat cineva că este o piață mult mai bună? Spuneai că ai mai locuit și în alte țări.

Am locuit în Los Angeles, New York, Paris, Amsterdam, Roma. În Dubai am fost o singură dată în vacanță, ca majoritatea oamenilor care pleacă din România, am văzut ce înseamnă dezvoltarea, turismul și că sunt foarte mulți bani, e ofertă financiară foarte mare în spate și susține acest turism, ai siguranța că investiția ta va fi susținută de ei și atunci mi-am dat seama că e doar logic: unu cu unu fac doi, ok, dacă am construit două case, poate pot să fac investiții imobiliare și m-am dus unde este Hollywood-ul investițiilor imobiliare.

Spuneai că investești câștigurile în propriul film. Ce temă va aborda?

Este o temă foarte pozitivă: despre moarte! E o temă foarte realistă, inspirată dintr-o experiență proprie, pe care trebuie să-l fac, e necesar pentru sufletul meu.

Ai avut o cumpănă în viață care te-a determinat să vezi viața cu alți ochi și să apreciezi ce ai?

Oricum eu am fost crescută foarte frumos, ca majoritatea românilor și româncelor, cu foarte mult respect față de viața pe care o ai și față de celălalt, dar da, l-am pierdut pe tatăl meu, l-am pierdut pe cel mai bun prieten al meu, am pierdut un alt foarte bun prieten de-al meu. Da, când experimentezi la un nivel profund pierderile acestea, îți dai seama că este important să dai un exemplu în jur, să ajuți oamenii să înțeleagă ca să nu treacă prin ce ai trecut tu.

Citește și: O mai ții minte pe Maria Dinulescu? Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița sexy care făcea furori în filmele românești, acum 10 ani!

Citește și: De ce merge Maria Dinulescu la mare

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații: „În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii: „Sunt diferiți și independenți, nu lasă pe nimeni să…' / EXCLUSIV

Maria Dinulescu este singură

Pe plan profesional îți merge foarte bine. Cum ești pe plan personal?

Nu am timp deloc.

Să înțeleg că ești singură?

Da și momentan e foarte bine așa, pentru că trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut. În același timp sunt și foarte deschisă să am experiențe organice naturale, dar nu am planuri de viață, nu am avut niciodată și iau lucrurile așa cum vin ele.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă