Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului ei lung, devenit deja celebru: „Părul tăiat îl arunc în grădină. N-am fost niciodată la salon”

Publicat pe

Maria Dragomiroiu este cunoscută datorită podoabei capilare, lungă de aproape un metru. Nu a fost niciodată la coafor, iar părul tăiat refuză să îl arunce la coşul de gunoi. Cântăreața a povestit cum își îngrijește părul acasă, singură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„ Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata. Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că  atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat', a spus cântăreața, pentru Click.ro.

Își spală părul în lighean

„De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu  balsam, dar eu ştiu cum trebuie. Îl spăl în lighean,  fără să îl încurc, mai mult îl mângâi, îl spăl doar de sus în jos, arunc apa, pun altă apă şi iar dau cu şampon, nu foarte mult, dar să se facă spumă şi cu spuma aia doar îl frec cu blândeţe de sus în jos, de la rădăcina spre vârf şi dau cu apă cu spumă şi tot aşa, iar arunc apă şi apoi mă  clătesc foarte bine cu duşul până simt că este foarte bine clătit. Apoi îi pun balsam, tot în lighean, cu puţină apă îl omogenizez foarte bine', a mai povestit Maria Dragomiroiu.

În ce privește vopsitul, solista folosește aceeași vopsea de 15 ani.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului ei lung, devenit deja celebru: „Părul tăiat îl arunc în grădină. N-am fost niciodată la salon'Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului ei lung, devenit deja celebru: „Părul tăiat îl arunc în grădină. N-am fost niciodată la salon'

Folosesc ce găsesc! Dacă tot nu m-a solicitat nimeni vreodată să fac vreo reclamă la un şampon sau la vopsea de păr. De vopsit tot singură mă vopsesc, în 5 minute, doar la rădăcină, atâta durează. Mă vopsesc cu aceeaşi vopsea de vreo 15 ani, de când am descoperit-o. Este cea mai accesibilă şi cea mai bună cantitativ, este dublă faţă de toate. O iau de la en gross, câteodată iau 20 de tuburi, îmi ajunge un an. Mă vopsesc cam o dată la o lună', a mai spus ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter