Cum arăta Mirela Vaida, la debut. Cânta într-o trupă de fete, iar iubitul ei de atunci era un artist deja celebru

Publicat pe

Mirela Vaida este acum una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul autohton, însă puțini își aduc aminte cum arăta prezentatoarea la debut. Mai mult, pe vremea aceea, avea un iubit deja celebru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este, la ora actuală, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, iar fanii ei au ocazia să o vadă aproape zilnic, prin intermediul emisiunii Acces Direct. Puțini își mai aduc aminte însă cum arăta la debutul carierei absolventa de Drept Mirela Boureanu (pe numele de fată) care a renunțat la avocatură de dragul careierei artistice…

Mirela Vaida a cântat în trupele Ho-Ra și D’Or

Acum, Mirela Vaida este o femeie fericită și împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal, artista și prezentatoarea emisiunii Acces Direct fiind căsătorită cu omul de afaceri Alexandru Vaida, căruia i-a dăruit trei copii. În 2002 însă, Mirela Boureanu era o interpretă aflată la debut şi avea un iubit mai cunoscut decât ea – Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă pe atunci. Cei doi au fost destul de discreți în privința relației lor, care nu a durat prea mult însă.

La vremea respectivă, Mirela avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai devenise membră a trupei de fete Ho-Ra, în urma câștigării unui casting, iar ulterior a cântat și în trupa D’Or, în care interpreta tot melodii cu accente folclorice.

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida pentru a1.ro.

În 2003 însă, presa vremii nota: „Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name'. A urmat debutul în televiziune, iar apoi viața Mirelei Vaida s-a înscris pe un făgaș ascendent.

Cum arăta Mirela Vaida, la debut. Cânta într-o trupă de fete, iar iubitul ei de atunci era un artist deja celebruCum arăta Mirela Vaida, la debut. Cânta într-o trupă de fete, iar iubitul ei de atunci era un artist deja celebru

Mamă cu normă întreagă

Deși este extrem de ocupată în plan profesional, Mirela Vaida are o familie frumoasă, despre care vorbește mereu cu drag, chiar dacă, recunoaște, soțului ei nu-i place să fie în centrul atenției… Alexandru Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui, ne-a declarat Mirela Vaida.

Foto: Facebook 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter