Maria Dragomiroiu, experiență traumatizantă în America: "Am văzut oameni cu mâinile tăiate..."

Publicat pe

Maria Dragomiroiu se află în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, dar și de câțiva prieteni. Interpreta de muzică populară susține mai multe spectacole, iar în timpul liber se bucură de obiectivele turistice. Totuși, vedeta a avut parte și de o experiență neplăcută. Despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La momentul actual, Maria Dragomiroiu se află în America, unde va susține mai multe concerte. În timpul liber, vedeta se bucură de fiecare obiectiv turistic și de timpul liber.

Maria Dragomiroiu, experiență traumatizantă în America: "Am văzut oameni cu mâinile tăiate..."Maria Dragomiroiu, experiență traumatizantă în America: "Am văzut oameni cu mâinile tăiate..."

Însă, interpret ed muzică populară a avut parte și de o experiență neplăcută. Iată despre ce este vorba mai exact.

Citește și: Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani.Ce dietă ține

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:'E de dat de exemplu'

Citește și: Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că a născut-o la 66 de ani:'A avut lacrimi în ochi și…'

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?’

Maria Dragomiroiu, experiență traumatizantă în America

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră. A susținut sute sau chiar mii de spectacole și este ascultată la scară largă.

Pentru că publicul ei se află și în diaspora, artista merge să susțină concerte și în afara țării. De data aceasta, a ajuns în America, alături de soțul ei, dar și câțiva prieteni. Pentru că a vrut să îmbine plăcutul cu utilul, cântăreața s-a bucurat și de timpul liber și a vizitat câteva obiective turistice sau chiar s-a plimbat cu metroul.

Ei bine, se pare că a avut parte și de o experiență mai puțin plăcută. A mers cu metroul și a fost extrem de afectată în momentul în care a văzut atât de mulți oameni triști, deprimați. Persoane care muncesc cu ziua pentru a avea un trai mai bun.

Maria Dragomiroiu s-a întristat și ea și chiar i-a spus soțului că nu va mai vrea să meargă cu acest mijloc de transport în comun.

Am mers cu metroul, de am fost în centru de am făcut câteva poze. Era atâta tristețe, chiar m-am deprimat. Era atâta lume săracă. Unii vorbeau singuri prin metrou. I-am spus soțului meu că nu o să mai merg niciodată cu metroul. Am văzut oameni cu mâinile tăiate de muncă, tocite și toate rasele de pe Pământ, toate națiile, fiecare în lumea lui acolo, ținându-se de câte ceva și o tristețe grozavă, îmbrăcați prost. M-a deprimat total.”, a povestit Maria Dragomiroiu, pentru WOWBiz.ro.

Cum se mențină în formă Maria Dragomiroiu

Și pentru că a prins vreme bună, Maria Dragomiroiu a mers și la plajă, unde a făcut și câteva fotografii, pe care le-a postat apoi pe internet. Fanii au fost surprinși să vadă cât de bine arată cântăreața în costum de baie, la 66 ani.

În cadrul unui interviu, a recunoscut că nu face sport, însă respectă anumite trucuri.

Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă.Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea. Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa. Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc.Mai bine mă simt făcând treabă prin curte. Nu fac nimic special. Poate că e genetic, poate bunica mea care avea părul frumos, lung și sănătos. La fel, la vârsta mea, am dantura fără să merg la dentist. Probabil așa a vrut Dumnezeu să fiu o fire mai puternică și cu un genetic mai sănătos.', a mărturisit Maria Dragomiroiu, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter