Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu: „Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV”

Publicat pe

Maria Ilioiu a fost eliminată de emisiunea Bravo, ai stil!Celebrities. Fosta ispită a povestit pe Youtube despre culisele emisiunii și ce s-a întâmplat de fapt.

Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu: „Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV'Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu: „Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV'
Citește și: Cine este Maria Ilioiu, ispita de la INSULA IUBIRII 5. Recent, a fost la un pas de moarte în urma unui accident!

După scandalul continuu cu Andreea Tonciu, jignirile și cuvintele urâte fiind doar o mică parte, Maria Ilioiu a decis să vorbească deschis.

Roșcata a mărturisit că a bătut-o pe Andreea Tonciu. „Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Maria Ilioiu. De ce a lipsit de la ediția 9 a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities

Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu.

M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr', a declarat ea.

Citește și: E gata! Maria Ilioiu, la un pas să fie dată afară din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

„Eu m-am înscris la această emisiune pentru a vă arăta felul meu de a fi. Eu am venit cu niște dorințe.

Această emisiune a fost montată dinainte. Exact după ce am semnat contractul au fost sunați de o altă emisiune care a fost frustrată că eu nu am vrut să mai particip la edițiile viitoare, directorii fiind prieteni de familie. Ei le-au spus că mă scoată prima din emisiune să mă facă de râs.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Ești o mincinoasă!”

Am aflat că Kanal D era montat pe mine să mă scoată cât mai nasoală, să-mi terfelească imaginea. Eu aveam contractul semnat că nu aș mai fi mers. A trebuit să merg că altfel m-ar fi dat în judecată. Ei au vrut să mă scoată ca tot ce-i mai rău, tot ce e Andreea – mahala. Cel mai mizerabil în această emisiune mi se pare montajul', a mai spus ea.

Citește și:Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter